Hétköznapi varázslatok

Egy nagyon erős pénzrituálé Újholdra

Hétszer lehet és ajánlott is megismételni ezt a rituálét

Hozzávalók:

-Egy zöld terítő
-2 db fehér gyertya
-1 db zöld gyertya(kívül belül)
-Illoolaj olyan olaj aminek a pénzhez köze van. Pl; Fahéj vagy narancs.
-1x ugyanúgy a füstölőknél is
-1x mogyorófa vessző
-1 db fehér papír
-Egy zöld színű toll
-És egy tenyérnyi babérlevél

Előkészítés:


Ha nincs oltárod ami kelet felé néz akkor megfelel egy kis asztal is. Tedd rá a zöld terítőt. A közepére tedd rá a fehér lapod amire egész pontosan ráírtad a kívánságodat és az illető nevét! A papír két felső sarkára rakd rá a két fehér gyertyát a papír közepére pedig a zöldet (próbálj meg vékony rövid gyertyákat beszerezni a teamécses nem jó). A gyertyákat kend be az általad választott illóolajjal,vékonyan, finoman méghozzá először a közepétől felfelé majd a közepétől lefelé. A kiindulópont a közepe a gyertyának nem ám össze vissza maszatolunk itt sem! Az asztalon szórd szét a babérleveleket. A füstölőt pedig a zöld gyertya mellé jobb vagy bal oldalra mindegy, csak ott legyen valahol mellette.

A rituálé elvégzése:


Gyújtsd meg a gyertyákat. A mogyorófa vesszővel,és az óramutató járásával azonos irányba rajzolj egy kört magad és az oltár körül.

NE görcsölj!Csukd be a szemed majd..(„Ide a mondókád és amit szeretnél Fortunától kérni,hogy miben segítsen neked”)! Annyiszor mond el amennyiszer jónak érzed, és közben próbáld meg vizualizálni is a kívánságod! Realizáld gondolatban annyira amennyire csak tudod. Hagyj magadnak nyugodtan időt még leég a füstölő,vagy esetleg a gyertyák is, de minimum 10-15 percet.

Lezárása a rituálénak:


Nyisd ki a szemed,és köszönd meg az Istennek vagy Istennőnek akit hívtál a segítségét. A mogyorófa vesszővel megnyithatod a kört ellenkező irányba. A gyertyákat hagyd leégni. Addig egyél és igyál valamit.
Ha van a közelben gesztenyefa a 7-ik alkalom után áss el minden a rituáléból maradt anyagot alatta. (nem kötelező de ajánlom)

loading...