Hétköznapi varázslatok

Megtaláltad már az igazit és tudod, hogy ő is kedvel téged? Tedd meg te az első lépést

Megtaláltad már az igazit és tudod,hogy ő is kedvel téged? Csak éppen félős, esetleg nincs benne elég motiváció ahhoz,hogy lépni merjen?
Tedd meg te az első lépést ez irányban!
Hívd meg magadhoz egy péntek esti vacsorára növekvő vagy telihold idején.
Dekoráld az asztalt pirossal vagy vörössel rózsák, gyertya, szalvéta. Nem kell túlzásba vinni, csak úgy ízlésesen. Hangulat világítás, és szép laza könnyed zene.

Az étel elfogyasztása előtt nyújts át neki egy pohárka pezsgőt. De ehhez már előtte való nap meg kell egy picit babrálnod a pezsgőt:
Önts ki egy pohárral már előző este és tedd bele az egyik gyűrűdet (arany a legjobb, mivel a bizsu feloldódhat)
Egy éjszakán át hagyd benne, ha van rá mód holdfényben még jobb az ablakban. Egészen másnapig mielőtt a vendéged jön , előtte röviddel vedd ki belőle a gyűrűt,öntsd ki a pezsgőt, de nem mosd el a poharat csak töltsd fel friss pezsgővel. Amit aztán majd  a kezébe adsz.

Bármit főzöl is gondoskodj róla, hogy legyen benne kellő petrezselyem és zeller. Ezért a legjobb előételnek egy leves vagy krémleves.
Főételnek fontos, hogy valami paradicsomos, mint pl Spagetti.
Desszertként a legjobb valami almás süti. És finom kávé nem ám csak azért,hogy nehogy jól lakva bealudjatok, hanem azért is mert a kávénak is meg van a maga jó kis hatása a szerelmi dolgokban.
Kellemes estét
Üdvözlettel:
Bellatrix

loading...