AngyalmágiaHétköznapi varázslatok

Anyagi bőség varázslat angyalainkkal

 

Manapság mindenki pénzhiánnyal küzd.  A számlák sokasága és a nyomasztó hitelek nagyon sok ember életét megkeserítik, tönkreteszik. Természetesen azoknak is ajánlom figyelmébe a most következő bejegyzést, aki anyagi bőségben él, de szeretné tovább gyarapítani pénzét. Az angyalok minden esetben segítenek, ha megkérjük őket!
A legfontosabb az, hogy tudjuk, milyen életet szeretnénk magunknak. Nyugodtan álmodozzunk, hiszen az nem kerül semmibe! Próbáljuk ki gondolatban, hogy milyen lakásban, milyen autóban stb. éreznénk jól magunkat. Vagyis: próbáljuk fel a jövőnket. Ha tetszünk magunknak, kényelmesen érezzük magunkat az adott helyzetben, akkor kérjük meg angyalainkat, hogy segítsenek megteremteni ezt a jövőt.

Az angyaloknak készíthetünk egy olyan helyet, ahol kapcsolatba tudunk lépni velük, és kívánságainkat az a hely felerősíti. Az anyagi jólétünkkel kapcsolatos oltárat nevezzük BŐSÉGOLTÁRnak.

1. Terítsünk le egy asztalt vagy polcot arany- vagy ezüst színű terítővel.
2. Tegyünk egy nagyobb angyalszobrot az asztal közepére, aki őrangyalunkat jelképezi, akit arra fogunk megkérni, hogy segítsen megteremteni vagyoni gyarapodásunkat.
3. Helyezzünk arany színű gyertyát a szobor mellé.
4. Az oltár jobb oldalára sárga színű (friss!) virágot helyezzünk.
5. Az oltár bal oldalára tegyünk hegyikristályt, amely alá papír pénzt helyezzünk. Ez majd feltölti a hegyikristályunkat, ami akkumulátorként fog működni.
6. Mondjuk az oltárunknál a következőket:

Az angyalok segítenek, vezetnek engem,

Elhozzák nekem a bőséget.

Szeretném felhívni figyelmedet a következőkre:

– a virágok mindig legyenek frissek, mert ezek tartják frissen a kívánságunkhoz tartozó energiákat

– az oltár legyen tiszta, ne engedjük porosodni, mert ezzel azt üzenjük a szellemvilágnak, hogy nem érdekel bennünket a kívánságunk

– mondj köszönetet angyalaidnak a segítségért MÁR MOST!

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...