Angyalmágia

Védelem a negatív energiák ellen

Nem kell feltétlen értenünk a mágiához, hogy észrevegyük, ha negatív energiákat küldenek felénk. Ha nyitott szemmel járunk az életben, egyből felismerjük, ki a barát és ki az ellenség.

Ugyancsak képesek vagyunk fizikailag vagy mentálisan megérezni egy távolból felénk irányuló erőt. Ezek az erők lelkileg hatnak ránk, akaratlan szorongást okoznak. A vissza-visszatérő rémálmok is tipikus jelei a mágikus megszállottságnak.

Ezek a gonosz erők a pszichikai mellett olyan fizikai jelenségekben is megnyilvánulnak, mint a megmagyarázhatatlan hidegségérzet, a tarkó bizsergése, vagy az a határozott érzés, hogy valaki ott áll mögöttünk és néz.

Gyakorlat:

Képzelj el egy aranygömböt benn a testedben, a gyomrod környékén.

Most lásd azt a gondolataidban, hogy egy arany fénysugár behatol a testedbe a fejtetődön keresztül egyenesen bele a gömbbe és tölti fel a gömböt energiával. A gömb elkezd növekedni, egyre nagyobb és nagyobb lesz. Addig növeld képzeletben, még túlnövi a tested és már biztonságosan elférsz benne.

Ha ez megvan, elkészült a védelmed és kinyithatod a szemed.

Ez a védelem kb. 10-12 óráig hatásos, utána ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, akkor bármikor újra megcsinálhatod.

Gyakorold ezt minél többet, a cél az, hogy pár másodperc alatt sikerüljön ezt a védelmet felállítanod. Ha már jól megy csukott szemmel, akkor gyakorold nyitott szemmel és ha már ezt is jól elsajátítottad, akkor már bármikor és bárhol használhatod, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá.

Pl., ha konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, rendőrségi igazoltatásnál, kellemetlen hivatalos ügyek intézésénél, stb.

Ha konfliktusba keveredsz és szitkokat szórnak rád, vagy tudod, hogy rosszindulatúan beszélnek rólad akkor a következő a teendő :
Csináld meg magadra az aranygömbös védelmet és utána képzeletben vond be kívülről a gömböt egy olyan folyadékkal ami tükrössé teszi. Ez megakadályozza, hogy bármilyen rossz szándék vagy átok az aurádba kerüljön és a tükör meg visszafordítja az összes negatív energiát a feladónak.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...