Horoszkópok

Vajon milyen izgalmas dolgot rejteget rólad a születési évszakod? Többet mond el, mint gondolnád!

Ahogyan az egyes évszakok különböznek egymástól, pontosan úgy térnek el egymástól a különböző évszakokban születettek tulajdonságai is.

Tavaszi hónapok: Nyitott és vidám típus vagy, nagyon sokat mosolyogsz. Szilárdan állsz a realitás talaján, könnyen barátkozol, merész és bátor vagy, keresed a kalandokat az életedben. A szerelem számodra különleges jelentéssel bír, ha tavasszal születtél. Sosem unod meg azt hallani a párodtól, mennyire szeret, és mennyire fontos vagy neki. Szívesen és önzetlenül segítesz másoknak, úgy érzed, azért születtél, hogy a Földet jobb és élhetőbb hellyé varázsolhasd. Meg is teszel minden tőled telhetőt a boldogságért.

Nyári hónapok: Nagyon független a személyiséged, és kiváló a problémamegoldó képességed, amennyiben az egyik nyári hónapban születtél. Őszinte és megbízható ember vagy, szeretteidet sosem tudnád becsapni. Nagyon finom és pozitív a kisugárzásod, bárhol is tartózkodj, bármilyen problémád is adódjon, sosem engeded magad a negatív gondolatok mocsarába süllyedni. Nem véletlen az sem, hogy nagyon sokan szeretnek a közeledben lenni. Lenyűgöző a kreativitásod: amikor lazítani szeretnél, leülsz és alkotsz. A kreatív időtöltés számodra a legnagyszerűbb kikapcsolódás.

Őszi hónapok: Nagyon figyelmes típus vagy, téged nem könnyű becsapni, mert bámulatos a szimatod, rögtön megérzed a hazugságot. Szinte biztosan meditálsz, mielőtt fontos döntést hoznál, de legalábbis alaposan átgondolod a választásaidat. Nem véletlen, hiszen az őszi szülöttek egyik jellemzője az alaposság.  A mély és tartalmas beszélgetéseket kedveled, leginkább azokkal osztod meg a gondolataidat, akiket igazán kedvelsz. Kiegyensúlyozott, nyugodt és kedves természetedet nagyon sokan szeretik. Nagyon bölcs és okos tanácsokat tudsz adni másoknak, és nagyon sokféle témához hozzá tudsz szólni.

Téli hónapok: Nagyon sokan kedvelnek téged, és biztosan többen is a legnagyszerűbb barátnak tartanak. Nemcsak nagyon szerethető a személyiséged, de kiváló házigazda is vagy. Barátaid nagyon szívesen járnak hozzád. Nem könnyen és nem is szívesen utasítod vissza, amikor mások szívességet kérnek tőled. Ugyan nem szeretsz a figyelem középpontjában tündökölni, ennek ellenére nagyon fontos számodra a baráti társaság, a kapcsolataid, és hogy önállóan boldogulj az életedben. Ha valakinek megnyitod a szívedet, a kapcsolatot életre szólónak tekinted. Mindenkor a lehető legtöbbet és legjobbat adod magadból.

loading...