Hétköznapi varázslatok

Ma van Szent Iván éjszakája: Ezt kell tenned, és rád talál a szerelem

Az év legrövidebb éjszakája mágikus erőkkel segíti a szerelmes szíveket.

Mutatom, milyen módon segíthetsz a sorsnak abban, hogy hozzád rendelje azt, akit párodnak választanál.

Június 23-án tartjuk a nyár kultikus ünnepét, Szent Iván-éjszakája hagyományosan a szerelem és a bőség dicsőítésére hivatott. Igazi spirituális esemény, mely csaknem egybe esik a június 21-i nyári napfordulóval. 

A Szent Iván-éji tűzgyújtással régen a Napot segítették a sötétséggel vívott küzdelmében. Ez a meghitt rituálé a varázslakoknak is kedvez, méghozzá a szerelem és a bőség javára. Ilyenkor szokták elültetni a szerelem virágát, s hogy igazán fogjon a varázslat, a szertartást Szent Iván napi dalokkal is kísérik. A tűz körül álló asszonyok illatos füveket, virágokat füstölnek.

Itt az alkalom, hogy te is megtegyél mindent a szerelemért, és a bőségért!

Tisztítás

 

Gyújts meg egy szantál vagy tömjén illatú füstölőt, ezek elégetése segíti a teljes megtisztulást.

 Varázslat a szerelemért

 

Vegyél elő egy tűz színű – piros – gyertyát. Karcold az aljába a kiválasztottad nevét, majd gyújtsd meg. A gyertyát teljesen el kell égetni úgy, hogy kicsivel éjfél után még lángoljon. Biztosabb a végeredmény, ha egyszerre kettő gyertyát gyújtasz meg: az elsőbe a saját, a másodikba a szerelmed nevét kell belekarcolni. Előbb a saját neveddel ellátott gyertyát gyújtsd meg, majd annak lángjából a másikat. Fontos  megvárni, hogy mindkettő csonkig égjen.

Varázslat a bőségért:

Ehhez is használj piros gyertyát. Írd fel egy cetlire azt, amit el szeretnél érni, amire vágysz (de akár annyit, hogy „bőség teremtés”) majd tedd a papírt a gyertya alá. Végül hagyd a gyertyát csonkig égni.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...