Jóslás

Húzz egy tarot kártyát. Megmutatja, mire számíthatsz!

A tarot mindenkor nagyon pontosan megmutatja az aktuális lélekállapotodat, az élethelyzetedet, vagyis mindazt, ami éppen a legfontosabb az életedben.

Válassz egyet a gyönyörű tarot lapok közül, és ismerd meg a választ. Mielőtt képzeletben húznál a kártyák közül egyet, figyelj egy picit befelé.  Majd amikor úgy érzed, felkészültél, válassz egyet a kártyák közül.

A neked szóló üzenetet a kép alá görgetve olvashatod el.

Az első lap: A Próféta (bal oldal)

A tarot Nagyarkánum ötödik lapja, a Próféta. Üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy felépítsd magad, és rendszerezd az életedet. Mostanában a szabályokat követned jóval egyszerűbb, mint a döntési helyzeteket átlátni. Érdemes visszatalálnod a korábbi állapothoz, amikor jól és biztonságban érezted magad. A saját szabályaid, törvényeid talán túlzottan szigorúak, engedhetsz azokból, lazíthatsz egy picit az elvárásokon.

A második lap: Az Akasztott ( középen)

A tarot Nagyarkánumok sorában a 12. lap az Akasztott kártyája. Üzenete szerint, mostanában elakadhattál, nem tudod, merre kéne tovább haladnod. Minden választási helyzet többféle megoldást vetíthet eléd, viszont valójában egyik sem kristálytiszta. A legbölcsebben akkor teszel, ha nem döntesz gyorsan. Most mindenképpen érdemes még várnod egy kicsit. A helyzeted olyan, mint egy útkereszteződés, engedd el az előbb érkezőket. Az Akasztott ember függő helyzetéből egyedül nem tud szabadulni, ahogyan most te sem.

A harmadik lap: A Nap (jobb oldal)

A tarot Nagyarkánumok sorában a Nap a 19. kártyalap. Üzenete szerint végre megrázhatod magad és megkönnyebbülhetsz, mert egy igazán nyugodt időszak elé nézel. Begubózhatsz a kellemesen meleg és puha takaródba, és csak lazítsd és élvezd a nyugalmat. Ez a mostani érzés felvillanthatja előtted a gyermek- vagy az egészen fiatalkorod meghatározó pillanatait, amikor örömmel és gondtalanul játszottál vagy élted az életedet. Az elkövetkező időben pontosan ugyanilyen boldog percekben lehet részed.

loading...