Hétköznapi varázslatok

Bőség rituálé – így vonzd magadhoz a szerelmet és a bőséget!

 

Több évszázadon keresztül az asszonyok gyakran a boszorkányoktól, mágusoktól kértek akkor is segítséget, ha babát szerettek volna. (vagy ha éppen  nem szerettek volna!) Ez a termékenységet elősegítő varázslat, bűbáj is a gyermekáldás beteljesülését valósíthatja meg.

Azt azért vedd tudomásul, hogy csak akkor válhat valóvá, ha orvosi természetű akadály nem áll fenn, továbbá ha tiszta szívedből végzed el a mágiát, ill. ártó szándék nélkül, és természetesen hiszel is benne és önmagadban, akkor kérésed beteljesül!

De a termékenységet értheted úgy is, hogy gyarapodás, bőség, jómód, szerencse, boldogság!

Ami szükségeltetik a kívánságodat teljesítő termékenységi tojás mágia elvégzéséhez:

  • tojás
  • a célodnak megfelelő szűz gyertya
  • mini kalapács vagy evőeszköz
  • tálka
  • díszítő eszköz
  • üres papírka
  • íróeszköz
  • egy kis friss föld

Kezdd a rituálét mentális ráhangolódással ahogy szoktad, és gyújtsd meg a gyertyád.

Majd fogd a tűt, és óvatosan ütögesd a tojásba az egyik felén, majd az alján is tedd ezt meg, de itt egy nagyobb, kb. fél centis lyukat létrehozva. Légy óvatos, ne bontsd meg a szélét. Ez után told be teljesen a tűt a tojásba, hogy kilyukaszd a sárgáját védő burkot. A kisebb lyukon keresztül kezd el fújni a tojást egy tálkába.

Ha kifújtad, a nagyobb lyukon keresztül engedj bele kis vizet, rázd fel, és fújd ki megint.

Ezután díszítsd fel a tojást. Ezeket a termékenységi szimbólumokat, termékenységi jeleket javaslom neked, amiket akár ráfesthetsz, rárajzolhatsz, dekupázsolhatod vagy körömlakkal is rákenhetsz. A lényeg, hogy rajta legyen, de még inkább azt hangsúlyozom ki, hogy, a legfontosabb (mint minden mágia, rituálé alkalmával ): szíved és hited legyen benne a folyamatban!

Vedd elő a papírdarabkát, és írd le a kívánságod. Hogy épp babát akarsz, vagy új munkahelyet, vagy társat akarsz magad mellé. Írhatsz bármilyen termékenységgel kapcsolatos üzenetet. De légy konkrét és határozott!

Szórd a friss földet a tojásba, de csak annyit, hogy a feltekert papírkád is beleférjen.

Ezután zárd le a tojást a gyertyád viaszával

Mondj köszönetet Isteneidnek/Univerzumnak és fojtsd el a gyertyát!

A tojást folyóba kell dobnod a rituálé végeztével!

 

Forrás: Frabato

 

 

loading...