Gyertyamágia

Átkok és rontások érzékelése, levétele

 

Tudomásunk szerint az átok jelenléte a jövőbeli sorsunkat (életút) határozza meg, sőt ez több nemzedékre is kihatással lehet. Az „igazi” megátkozás (melyet csak „szakember” képes elvégezni) esetében egy teljesen balszerencsés életút várható, melyet örökölhetnek gyermekeink is egészen a hetedik leszármazottig.
Pl. enyhébb esetben vásárol az illető egy gépkocsit, melyet gyakorlatilag sohasem fog tudni használni, mivel állandóan összetört állapotban lesz. Egyik baleset vagy koccanás jön a másik után, jóllehet e balesetek javát nem Ő okozza, mindössze „csak” a vétlen szenvedő szerepét éli meg. De az egész további életét balszerencsés történések kísérik. Pl. hol a keze, hol a lába törik el, de lehet az is, hogy „mindössze” egyszerű ficamokkal megússza. Ha belefog valami új dologba (pl. vállalkozás), szinte biztos, hogy balul üt ki minden próbálkozása: az építész hónapokat csúszik, esetleg meglép az előleggel; a festő csúnya munkát végez, de nagy hangon követeli a sört; az árút nem szállítják időben, de már ki van fizetve, igaz kölcsönből, és már be kéne fizetni az első részleteket; a vételár kifizetése után derül ki, hogy a vásárolt üzletnek két tulajdonosa volt, s a másik mit sem tud az üzlet eladásáról; stb., stb., stb.
Mire sikerül megnyitnia felsőruházati butikját kiderül, hogy közvetlen közelében éppen most nyílt öt másik ilyen üzlet…

De az is előfordulhat, hogy a családi élete megy tönkre, illetve létre sem tud hozni egy igazi családot, s ezt az életutat adja tovább gyermekének.Lényeges tudni, hogy mi azt nem vizsgáljuk (nem tisztünk), hogy az „eredeti” átok nyilvánul-e meg valakiben, vagy Ő már „csak” valamelyik leszármazott.

Átok és rontás levétel

Kellékek amik kellenek :

Bármilyen fekete edény cserépből, egy hosszabb fekete gyertya és egy rövidebb fekete gyertya.
– Gyújtsd meg a kisebbik fekete gyertyát és csöpögtess róla viaszt az edénybe, majd állítsd bele a nagy gyertyát.
– Töltsd fel az edényt vízzel, úgy, hogy a gyertya a vízből kb. 3-4 cm-re álljon ki.
– Csinálj magadra védelmet!
– Képzeld el a személyt akiről a rontást vagy az átkot leszeretnéd venni.
– Fogd a két kezed közé a gyertyát, majd mond ki hangosan az illető nevét. Ezt többször is meg kell ismételni.
– Utána képzeld el az embert boldogan és hogy már semmi problémája nincs.
– Gyújtsd meg a gyertyát és égesd addig amíg a vízig nem ér és el nem alszik.
– Égetés közben azt kell elképzelni, hogy minden negatív energia ami a paciensedet gátolja, hátráltatja, belekerül a gyertya lángjába és megsemmisül.
– Utána ha elaludt a gyertya, dobd ki! Ne használd többet!

Átok ellen nagyon hatásos módszer még a sós hideg vizes fürdő, a napozás, bőrmasszázs és ezek után fehér lepedőbe burkolózni.
Ha ismered a személyt aki az átkot küldte, akkor egy nagyon jó módszer az átok és a rontás megsemmisítésére, hogy az illetőt szeretetteljesen le kell sajnálni.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...