A HoldAngyalmágiaGyertyamágia

Újhold – gyógyító gyertyavarázslat

Az Újhold új dolgokat hozhat az életünkbe, valamit növel, új történések kezdetét is rejti magában. Elképesztő energiákat kaphatunk, hogy valóban elindítsuk a számunkra fontos változásokat. Hogy is állunk a terveinkkel? Újholdkor érdemes még intenzívebben befelé figyelni, számba venni a vágyott célt, mivel a következő napokban sokkal több támogatást, erőt, lehetőséget kapunk, mint általában. A növekvő hold időszaka (a következő két hét) segít a valódi tervezésben és az igazi kivitelezésben.

Ha kellően bátrak vagyunk, akkor semmi gond nincs azzal, hogy valamit leteszünk. Ahogy készen állunk az újra, úgy értjük meg, hogy semmi értékeset nem veszíthetünk el, amivel igazán dolgunk van. Amivel meg nincs, azon pöröghetünk, de attól még nem lesz benne az életünkben. Mondjuk most. Vagy soha. Mert hiába akarjuk, attól még nincs dolgunk vele.

Gyógyító gyertyavarázslat

A varázslat célja: A személyes egészség és energiaszint növelése.

Hozzávalók

Tömjén
Kis víztartó edény
Kis rózsakvarc
3 gyertya
Olaj a gyertyák megkenéséhez
Zene

A varázslat

Indítsd el a zenét, és érezd a spirituális erejét – dúdolgass vagy énekelj a zenével együtt. Készítsd elő azt a helyet, ahol varázsolni akarsz. Kend meg a gyertyákat, és koncentrálj a varázslat céljára. Ha úgy érzed, hogy eljött az idő, gyújtsd meg a gyertyákat, és hagyd, hogy teljesen elégjenek.

A legjobb, ha olyan órában és olyan napon csinálod, amit a Nap ural.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...