A HoldGyertyamágiaHétköznapi varázslatok

Újhold angyalmágia – bármit kívánhatsz

Ma ismét újhold van, a legjobb, ha ekkorra időzítened az angyalmágiádat.

Csak ne halaszd holnapra!

Egyébként is szokj le a halogatásról. A “majd egyszer” élet nem elégséges! Amire vágysz, amit szeretnél – vagy amiről tudod, hogy a vágyaid érdekében meg kell tenned, azt ne halogasd soha.

Az újhold energiái segítenek, hogy valami tényleg új dologba kezdj. Lehet ez olyan, amit már tervezel egy ideje, csak még nem pontosítottad, hogy mikor akarod megtenni, vagy lehet egy az elmédben megszülető újdonság is.

Gyújts meg 3 gyertyát vagy mécsest – ők fogják fényükkel jelezni az Égieknek, hogy a figyelmüket kéred. Hangos szóval ki is mondhatod gyertyagyújtás közben, hogy

“az Új Kezdet Angyalai, kérlek, legyetek most jelen, és segítsetek engem a mágia sikeres elvégzésében! Köszönöm!”

Most fogj egy papírlapot (vagy többet, ahogyan jónak látod), és írd fel a vágyadat részletesen. Rajzolhatsz mellé ábrákat, jeleket, nyilakat, dolgozz elmerülten.

Ha ezzel készen vagy, választhatsz az eszközök közül, amikkel eljuttatod a kérésedet az Univerzum Teremtő Részlegébe:

  1. Beszerezhetsz egy héliummal töltött lufit, amire egy szalaggal felkötöd az írásodat. Engedd fel a magasba bátran, és tudd, hogy megérkezik a segítség!
  2. Hajtogathatsz papírhajót az írásodból, ekkor bízd egy folyóra vagy egy sebes folyású patakra a továbbítást.
  3. Apró darabokra tépve a szélbe szórhatod vagy elégetve a hamut szórhatod szét.

Jóleső érzéssel (hiszen végre megtetted az első lépést!) üldögélj kicsit a gyertyák fényénél, és álmodozz bátran arról a jövőről, amit most, az új dologba való kezdéssel kijelöltél magadnak.

Mondj el egy imát, vagy csak köszönd meg az angyalok segítségét, fújt el a fényeket, és mosolygó szívvel térj vissza a jelentbe.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...