Június 21. Újhold: mutatom, hogy teljesíti a kívánságod

Az újhold nagyszerű lehetőséget teremt egy új kezdethez.

Kérhetsz tőle új szerelmet, gyógyulást, megújulást, vagy feloldozást egy régi probléma alól. Írj le néhány olyan szót, kifejezést, mely tükrözi reményedet, kívánságodat, azt, amit ettől a rituálétól vársz. Készülj fel arra is, hogy a rituálé során milyen szavakat fogsz hangosan kimondani.

 Ideális esetben a rituálé a szabadban zajlik. Ha nincs lehetőséged arra, hogy kint legyél, akkor válassz egy olyan kényelmes szobát, ahol senki sem zavarhat meg. Tisztítsd meg a területet természetes füstölővel ( a zsálya a legideálisabb választás, mivel kapcsolatban áll a holddal), vagy ha ez nem áll rendelkezésedre, boltban kapható füstölőt is használhatsz (ebből választhatsz levendula, citrom/citrus, vagy tömjén  illatút, mivel ezek is köthetők az újholdhoz).

Nagyon fontos, hogy a díszítésen túl az oltárodon megjelenjen a négy elem! A levegő elemet jelképezheti egy madártoll, vagy tömjénfüst(tömjénes füstölő füstje),; a víz elem egy kagylóhéj vagy egy tálka víz formájában lehet jelen; a föld elemet egy kő, vagy egy maréknyi föld jelképezze, a tüzet pedig fehér, vagy ezüstszínű (a Hold miatt) gyertyával keltsd életre oltárodon.

Nagyon fontos, hogy az elemeket az oltárodon az égtájaknak megfelelően helyezd el. Ha nem vagy tisztában az égtájak irányával, használj iránytűt meghatározásukhoz! Délre tedd a tüzet, tehát a szűz gyertyát; a víz, vagy kagylóhéj nyugatra kerüljön; a földet, vagy követ északra tedd, és a levegő elem szimbólumát, a tollat, vagy tömjént a keleti oldalára helyezd az oltárnak. Ha minden  a helyére került, próbálj meg lenyugodni, találd meg belső békédet, és mondd ki hangosan reményedet, kívánságodat. A papírt, melyre kérésedet, a számodra fontos szavakat felírtad égesd el a gyertya lángjában. Amíg a papír ég, képzeld el, hogy füstje a kívánságaiddal  felszáll az univerzumba.

Köszönd meg az energiáknak, az Univerzumnak, Istene(i)dnek, melyeket életre hívtál, hogy segítik utad, és egyesével zárd le őket. Ennek legjobb módja, ha azt mondod minden energiának

’Légy áldott’.

Az utolsó energia, melyet lezársz a tűz elem legyen. Ha régi olvasóm vagy, már tudod, a gyertyát elfújni, nem szabad! Oltsd el a lángját úgy, hogy elnyomod a kanócot, vagy elfojtod a lángot.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...