Hétköznapi varázslatok

A titok, amivel örökre megváltozik az életed!

Ha úgy érzed, hogy már nem vagy többre képes, ha nem értenek meg mások, és ha minden összeesküdni látszik ellened…..

1. Minden nap, egy hónapon keresztül tégy valami jót az emberekkel

Elég, ha csak rámosolyogsz a szomszédodra, kedvesen beszélsz a postással, a testvéreddel, a szerelmeddel, vagy megdicsérsz valakit. Beszélj a szívedből, a lelkedből, legyen az a célod, hogy terjeszd az örömet, a jókedvet, a boldogságot a világon. Ez azért is remek, mert a saját boldogságodon túl a többi ember boldog energiája is visszahat rád.

2. Nyugtasd meg az elmédet meditáció segítségével

Helyezkedj el kényelmesen egy fotelban, ágyban, csukd le a szemed, és koncentrálj a gondolataidra. Felügyeld azokat, ahogy jönnek-mennek az elmédben. Törekedj arra, hogy a rossz gondolatokat már a keletkezésük pillanatában leállítod, nem engeded tovább haladni. Ha kitartóan gyakorolsz, akkor képes leszel jelentősen javítani az életminőségeden, közérzeteden.

3. Képzeld el, hogy egy email-ben leírod az Univerzumnak a kívánságaidat

Összegezd a kívánságaidat, majd írj egy képzeletbeli emailt az Univerzumnak, ahol biztos lehetsz, hogy számba veszik azt, amire vágysz. Ne feledd, ahhoz, hogy teljesüljön egy álmod, kérned és tenned is kell érte. Azzal, hogy megkéred az Univerzumot, hogy segítsen teljesíteni a vágyadat, még nem követsz el semmi rosszat.

4. Írj le mindent, amit szépnek látsz

Ha észrevettél egy szép virágot az út szélén, menj haza és írd le a füzetedbe, mert ez egy nagyszerű dolog. Légy boldog, mosolygós, bárhová is csöppenj. A háláról se feledkezz meg, hiszen ezáltal képes leszel megváltoztatni az életedet.

 

5. Készíts hála-listát

És ha már szóba került a hála, minden este lefekvés előtt írd le mindazokat a dolgokat, észrevételeket, amelyekért hálás vagy. Lehet az egészséged, a lakásod, a gyümölcs, amit éppen eszel, bármi, a lehetőségek korlátlanok. Győződj meg róluk.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...