Jóslás

Szerelmes kalendárium – ki a legmegfelelőbb társ a csillagjegyed szerint?

Bár az érzéseket elsősorban a vizes, érzelmes bolygók, a Hold, a Neptunusz és a Vénusz jelzi a kapcsolatokban, és ezek teremtik meg a két szerelmes kapcsolatának alapjait, a Napjegyeket is érdekes összevetni, hogy miként is alakulhat két ember kapcsolata a tudatosságuk tükrében.

Erre adjon egy kis útmutatót ez a szerelmes kalendárium, amelyben minden jegy számára a neki értelmileg legmegfelelőbb társat mutatom meg. De ne feledje! Az érzelmei nagyon másfelé vihetik el, ám az sem baj!

Kos

Kos-Bika: Lehozzák egymásnak a csillagokat az égről. Az életet, amit ketten teremtenek maguknak, pompásan élvezni tudják. Jól kiegészítik és segítik egymást az anyagi javak megteremtésében is. A Kos kezdeményez, a Bika pedig tartóssá varázsol és kiaknáz minden lehetőséget.

Kos-Ikrek: A Kos lendületességét és lelkesedését a kissé megbízhatatlan Ikrek jegyű értékelni tudja. Ám ha nem tudja rövid pórázon tartani őt, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk. Ha végül mégis együtt maradnak, az Ikrek jegyűnek nagyon jó dolga lehet a Kossal.

Kos-Oroszlán: Ez a kapcsolat értelmet adhat a Kos életének. Együtt harcolnak az igazságért, és egyikük sem képes a kompromisszumokra. A Kos kritikussága megvédi az Oroszlánt attól, hogy önhittsége miatt a saját hibái fogja legyen. Az Oroszlán optimizmusa átsegíti a Kost a mélypontokon.

Bika

Bika-Bika: Egy biztos, stabil kapcsolat. Nincsenek egymással nehézségeik. Ebben a kapcsolatban nem kell félni attól, hogy az egyik kihasználná a másikat. Élvezik a szépséget, a természetet, szeretnek együtt barangolni, üldögélni. A harmónia összetartja a kapcsolatot.

Bika-Ikrek: A Bika értékeli az Ikrek őszinteségét, még abban az abszolút formájában is, amit az Ikrektől kaphat. Mivel mindketten értelmesek, jól érzik magukat egymás társaságában. Tisztelik és csodálják egymást, szerelmi kapcsolatuk boldog lehet.

Bika-Szűz: Minthogy mindketten földies jegyek, igen hasonlatos az életfelfogásuk. A félénk és tartózkodó Szüzet sokszor magával ragadja a Bika hatalmas életkedve. Egyikük sem megy bele kétértelmű helyzetekbe. Együtt hihetetlen erősek: anyagiakban is.

Ikrek

Ikrek-Oroszlán: Ez nem ideális kapcsolat, kivéve talán, ha a nő az Ikrek, és elismeri az Oroszlán férfi vezető fölényét, és hajlandó a másodhegedűs szerepét vállalni. Az Oroszlán férfit ezzel, no meg a fényes intellektusával leveszi a lábáról. A háttérben aztán hajlandó a kimondatlan engedményekre.

Ikrek-Mérleg: A két levegőjegy remekül kiegészíti egymást, minden tekintetben tökéletes partnerek. A Mérleg is kiváló humorú, és rendelkezik azzal a kisugárzással, amely az Ikrek jegyűt leveszi a lábáról. A kedves Mérleg és a törekvő, gyors intellektusú Ikrek együtt sokat elérhetnek az életben.

Ikrek-Nyilas: Szembenálló, kiegészítő jegyekről lévén szó, azt gondolhatnánk, hogy jó kapcsolat. Intellektuális téren nincs is benne hiba. Sőt, a közös kalandozások terén sem. Ám ha egyszer már bebarangolták az egész világot, akkor könnyedén fordíthatnak hátat egymásnak.

Rák

Rák-Szűz: Harmonikus lehet az együttélésük. Mindketten megbízhatóak, meggondoltak és higgadtak. Fontos számukra az otthon, a család, összeköti őket a gyermekek iránti szeretet is. Ebben a kapcsolatban a Ráké a vezető szerep, a családi béke a legfontosabb.

Rák-Skorpió: Kettejük között akár egy életre szóló kapcsolat is kialakulhat, amennyiben úrrá lesznek félelmeiken és kölcsönös birtoklási vágyukon. Azaz ha engedik egymást élni. Úgy kell rendezniük az életüket, hogy egyenrangú szerepet játszhassanak benne. Ám a Skorpiónak muszáj hűségesnek maradnia.

Rák-Vízöntő: Különös módon ez szerencsés kapcsolat lehet a lassú, de érzelmileg mégis igen változékony Rák és az ötletgazdag, fürge Vízöntő között. A Ráknak imponál a Vízöntő társasági jártassága, amiben való esetlensége nála fájó hiányérzetet okoz. A Vízöntő megtalálja nála azt a biztonságot, amire szüksége van, ha ki akar teljesedni.

Oroszlán

Oroszlán-Oroszlán: Ha a két nagy cica összebújik, abból vagy örökre szóló összefogás lesz a világ ellen, vagy állandó harc egymás ellen, bizonytalan kimenetellel: két uralkodó természetű ember találkozik. De ha össze is tudnak fogni valamilyen cél érdekében, még akkor is időnként heves robbanások rázhatják meg a kapcsolatot.

Oroszlán-Szűz: A látszat szerint eleve halálra ítélt kapcsolat, hiszen a bátorság és nagyvonalúság áll szemben az óvatossággal és aprólékossággal. De a Szűz ért hozzá, hogyan hízelegjen az Oroszlánnak, aki ezt nagyon is értékeli. A szerelemben a Szűz örökké retteghet az Oroszlán változékonyságától és kalandvágyától.

Oroszlán-Mérleg: Habár nagyon különböző a két ember természete, mégis egyenrangú felek találkozásáról beszélhetünk. Az okos Mérlegre hallgat az Oroszlán, kivált ha az úgy tálalja fel az ötleteit, hogy végül az Oroszlán úgy hiszi, hogy ő találta ki azokat. Így végül is remek párost alkothatnak.

Szűz

Szűz-Szűz: Igen jó kapcsolat. A két Szűz megbízható jó társ, remek otthont teremtenek maguknak és a családjuknak. Ragyogóan tudnak alkalmazkodni egymáshoz, s mivel békeszeretők, kapcsolatuk egy életen át harmonikus lehet.

Szűz-Mérleg: Ideális kapcsolat, hiszen a Szűz csodálja a Mérleg eredetiségét, eleganciáját, és igazán jól megérthetik egymást szexuális téren is. A Mérleg mégis egy idő után ráunhat a Szűzre, ha az utóbbi nem igyekszik valamiképpen megújulni. Szerencsére az okos Szűznek ez nem okoz nehézséget.

Szűz-Skorpió: A szerelemben kitűnő lehet ez a kapcsolat, bár nem egészen súrlódásmentes. Inkább szenvedélyesnek mondható. A Skorpió nagyravágyó, kevésre becsüli a kevésbé ambiciózus Szűz jegyűt. A Szűz azonban itt megmutathatja, hogy képes felülmúlni önmagát. A Szűz őszinte szeretetével még a házasságukat is boldoggá tudja tenni.

Mérleg

Mérleg-Kos: A két szemben álló jegy: klasszikus szerelmi kapcsolat. De persze minden szerelem harc is. Itt is az ellentétek vonzásának törvénye érvényesül, ezért végül is jól kiegészíthetik egymást. Mégis inkább a heves szerelem, mint a tartós párkapcsolat áll jól nekik.

Mérleg-Bika: A büszke és sikeres Mérlegekben találja meg a Bika ideális partnerét. A Bika elnézi a Mérleg gyengéit. Mindketten tele vannak ötletekkel, gazdag a fantáziájuk, és szeretik a szépséget a környezetükben és a művészetekben egyaránt. Ha művészek, kölcsönösen inspirálhatják egymást.

Mérleg-Skorpió: A Skorpió határozott stílusa imponál a Mérlegnek. Egy szép Skorpió társaságában különösen jól érezheti magát a Mérleg, hiszen a Skorpió stílusossága, szépsége mindig valamiféle mélységgel, titokzatossággal telített, ami állandó kihívást jelent a Mérleg intellektusának.

Skorpió

Skorpió-Rák: A Ráknak még a Skorpió kalandok utáni vágyát is sikerülhet megzabolázni. Bár a Skorpió az otthonnal, a családdal nem nagyon törődik, a Rák gondossága, nyugalma megadhatja számára az élet viszontagságai között azt a kiegyensúlyozottságot, amire szüksége van.

Skorpió-Bak: Az ízlésük hasonló, ezért a stílus terén jól megértik egymást. Mindketten igazi művészetkritikusok, kedvelik a szépséget és a harmóniát maguk körül. A kapcsolatuk akkor lehet tartós, ha anyagilag kellőképpen megalapozott.

Skorpió-Halak: Mindketten élvezik, és az önmegvalósításuk részének tekintik a szerelmet, amely nélkül nem tudnának élni sem. A szexuális kapcsolatuk nagyon jó, szenvedélyes, erotikus, változatos. Bár véleményeik különbözhetnek, idővel mégis összeszokhatnak.

Nyilas

Nyilas-Kos: A két tüzes jegy szülöttje jól be tudja rendezni az életét együtt. Azonban a Kosnak hosszú pórázon kell tartania a Nyilast, ha tartós kapcsolatra vágyik vele. Az ugyanis még a Kosnál is kevésbé bírja a kötöttségeket. Közösen nagy vendégségeket tartanak, és vidám társasági életet élnek.

Nyilas-Oroszlán: Sok köztük a hasonlóság, de vannak ellentétes vonásaik is bőven. Ám a Nyilas jellemessége megfelel a nyílt Oroszlánnak. A Nyilast nem zavarja az Oroszlán temperamentumossága, s nem tagadja meg tőle az őszinte csodálatot sem, amire annak szüksége van.

Nyilas-Nyilas: Ez aztán a cigány élet! Nagyon megértik egymást, de mivel túlságosan egy húron pendülnek, és mindketten csapodárok, az életük örökös jövés-menés. Az együttélésük így örökös költözködés lehet. Boldog kapcsolatuk akkor lehet, ha tiszteletben tartják egymás függetlenségi igényét.

Bak

Bak-Bika: A megbízható Bika támaszt jelent a ragaszkodó Baknak. A Bika okosságával és ügyességével megtámogatva a rafinált intelligenciával megáldott Bak áldozhat az önmegvalósításának, a karrierjének. Nagyon jól tudnak egymáshoz alkalmazkodni.

Bak-Szűz: Ez a találkozás ideális. Mindketten művészetimádók, mindketten óvatosak, szeretik a biztonságot, az otthont. Az óvatos Szűz nem fogja megsérteni az érzékeny Bakot, és mindketten biztonságban érezhetik magukat egymás társaságában.

Bak-Nyilas: A Bak kedves, finom lényében kedvét leli a Nyilas, akinek az érzékenysége védő ösztönöket vált ki benne. Érte még arra is képes lehet, hogy az anyagi kérdéseket rendezze. Mivel mindketten szeretik a romantikát, a gyöngédséget és a szerelmet, a kapcsolatuk sokat kibírhat.

Vízöntő

Vízöntő-Oroszlán: Ez az uralkodó és a forradalmár kapcsolata. Bár az Oroszlánnak van humorérzéke, és érti is a tréfát, de hosszú távon nem fogja szeretni, mert úgy érzi, hogy a Vízöntő alá akarja ásni az ő személyiségét. Ha a Vízöntő belátja ezt, több empátiával viseltethet a társa iránt, és együttélésük végül is harmonikus lehet.

Vízöntő-Nyilas: A Nyilast a Vízöntő az intellektusával leveszi a lábáról, és ezzel mindent felboríthat az életében. Könnyen válhatnak egymás vetélytársaivá is, mivel mindketten nagyon intellektuálisak. Folyton túl akarják szárnyalni egymást ötletességben. A szerelmük is egyfajta versengéssé alakulhat.

Vízöntő-Vízöntő: Egy Vízöntőt csak egy másik Vízöntő érthet meg igazán: hangulatait, ötletességét, bolondos tréfáit. De főleg azért jönnek ki egymással olyan remekül, mert nem veszik egymást komolyan. Szerelmük alapja a fantázia birodalma és a változatosság. A kalandozást is kölcsönösen könnyen megbocsátják egymásnak.

Halak

Halak-Halak: Ez a kapcsolat igen jó és tartós is lehet, elsősorban házasságban. Szellemi érdeklődésük egyirányú, s megértőek egymás hibáival, gyengéivel szemben is. Ideális párt alkothatnak együtt, akik segítik egymást, s többre is vihetik egymást támogatva.

Halak- Szűz: A látszat szerint a Halak jegyű a gyengébb, de valójában ő az erősebb ebben a kapcsolatban. A Szűz pedig támaszkodik erre az erőre. Minden ellentétességük ellenére is jól egymásra tudnak hangolódni, és nagyszerűen kiegészítik egymást. Valami újat kell teremteniük együtt.

Halak-Mérleg: Ritkán unatkoznak együtt. Fontos számukra, hogy az anyagiak terén szót tudjanak érteni egymással, különben folyton csak vitatkoznak egymással. A Mérleg szereti, ha csodálják és elkényeztetik, amit bízvást elvárhat a Halaktól. Kölcsönösen ösztönzik egymást, tele vannak ötletekkel.

Forrás

loading...