Gyertyamágia

Személyre szabott pénzmágia-a horoszkópod szerint így vonzd magadhoz a gazdagságot

A horoszkópból kiderül, hogy mely egyszerű mágiával biztosíthatunk bőséget.

Kos: Gyújtsunk meg három gyertyát, amiket egy képzeletbeli háromszög csúcsaihoz helyezzünk. Középre tegyünk egy pénzérmét! Néhány percig nézzünk a lángba, és gondoljunk azokra a projektekre, amelyekből pénzt remélünk.

Bika: Ültessünk búzaszemeket egy kis cserépbe. Locsolgassuk minden nap. Gondozzuk a kiserkenő növényt, aminek, ha baja esik, akkor ültessünk új magokat. A szárba szökkenő búza azt jelenti, hogy pénzt kapunk.

Ikrek: Kelleni fog egy kis tükör, amit tegyünk az asztal közepére, és fektessünk elé egy pénzérmét. Esténként gyújtsunk meg egy gyertyát, és tegyük azt a tükör elé. Amíg ég a gyertya, addig állítsuk az élére az érmét. Ha elfújtuk a lángot, akkor fektessük le a pénzt. Ahogy az érme képe megduplázódik, úgy fog a bevételünk is megkétszereződni.

Rák: Fessünk mandalákat, mert ez segít, hogy kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak legyünk, valamint biztosítják az állandó pénzhozó energiák áramlását.

Oroszlán: Vegyünk egy szélcsengőt, ami megtisztítja a levegő energiahullámait. Amikor a szél megszólaltatja a csengőt, akkor pénzünk is lesz.

Szűz: 2015 eleve remek év lesz anyagi szempontból a számunkra, ezért csak annyi a dolgunk, hogy eltüntessük a negatív gondolatokat. Vegyünk egy álomfogót, amit akasszunk az ágyunk fölé.

Mérleg: Esténként ne feltételes, hanem kijelentő módban írjuk le a pozitív gondolatainkat, a reményeinket, hogy  több pénzünk legyen.

Skorpió: A gazdag, keleti illatok, a fahéj, a vanília vagy a gyömbér illatú füstölők vagy illatgyertyák hozzák el az anyagi jólétet.

Nyilas: Tegyünk a pénztárcánkba egy piros vagy zöld textilt, és máris számíthatunk rá, hogy ezzel bevonzzuk a pénzt.

Bak: Áttetsző és tiszta kristályra lesz szükségünk. A köveket tartsuk valamilyen víz közelében, mert így megtisztítjuk az energiákat, amivel elérjük, hogy ne legyenek pénzügyi gondjaink jövőre.

Vízöntő: Hangjegyekre lesz szükségünk, ezért gyakoroljunk egy hangszeren. Ha ez az ötlet nem tetszik, akkor esténk hallgassunk lágy, kellemes, főleg klasszikus zenét, ezzel utat engedve a pénzenergiáknak.

Halak: Vegyünk szobai csobogót, mert úgy fog befolyni hozzánk a pénz, ahogy a vízcseppek csobognak. Amennyiben pedig kiadásunk lesz, akkor az a pénz visszajön hozzánk.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...