Horoszkópok

Ez a tárgy hoz neked szerencsét a csillagjegyed szerint!

Minden jegy szülöttének megvan a szerencsét hozó tárgya.

Ezek a tárgyak többfélék lehetnek, sőt az is gyakran előfordul, hogy egy talizmán több csillagjegy mellé is van rendelve.

A születésnapod nagyon erőteljes kiindulópont és sok információt tartalmaz rólad és arról, hogyan hangolhatod össze magad azzal az energiával, ami jó szerencsét és csodákat hoz létre. Mi most leírjuk neked, csillagjegyed szerint mi az, ami a szerencsét hozó tárgyak közé tartozik.

A Kos számára az elefánt az, amely a sikert és a szerencsét vonzza be.
A fából készült elefántoknak hatalmas nagy szerencse-energiájuk van, fontos, hogy csak azok az elefántok hoznak szerencsét, amelyeknek az orruk felfelé áll. Amelyeknek lefelé forduló ormányuk van, sajnos a negatívat erősítik. Ha viszont a felfelé álló ormányút választjuk, akkor a fölvirágozás, a boldogság, a munkahelyi sikerek és a szerencse energiákat teremtjük meg.

A Bikáknak egy tükör az, ami vonzza, erősíti, mozgásban tartja a szerencséjüket. Fontos, hogy a tükör ne legyen törött, sérült, mert akkor megtörik a szerencse is.
A sík tükör vonzza a pozitív energiát, a homorú tükör szétszórja, semlegesíti a negatív energiákat.

A teknős a hátán cipeli a világot, és szerencsét hoz mindenkinek, de az Ikreknek kifejezetten. Ha úgy érzed, szerencsétlen vagy, akkor hordj magadnál egy kis teknőst ábrázoló kabalát, ami erősebbé tesz, és egy szerencsepajzsot von köréd.

Rák: A pénzérmékkel teli fa sikert és szerencsét hozhat az életedbe. A fa már önmagában is egy szerencse jelkép, hiszen a növekedést és a stabilitást szimbolizálja. Az a legszerencsésebb, ha a szerencsefát a lakás jólét- és növekedés területén helyezed el, ami a bejárattal szembeni baloldali sarok.

Oroszlán: Az ásványkövek szerencsét hozó tárgyaknak minősülnek, mivel tisztítják és energetizálják a teret, és az élet azon területét, ahová elhelyezzük őket. Egy természetes rózsakvarc kristály elhelyezése egy Oroszlán lakásában igazán nagy szerencsét hozhat.

A Szűz számára a legjobb szerencsét hozó tárgy az, amelyik pillangót ábrázol. A pillangópár az átalakulást, az újjászületést és a szerencsét is jelképezi. A folyamatos szerencse érdekében érdemes mindig magunknál hordani ezt a szimbólumot.

Mérleg: A pávatoll számodra a szerencse szimbóluma. Egy pávatoll, vagy pávatoll medál hihetetlen szerencse bevonzásra képes a Mérleg életében. A pávatoll szerencsét hoz a szerelemben. Aki egyedül van, segítségével magához vonzhatja a vágyott partnert, aki párkapcsolatban él, annak pedig elősegíti, hogy a kapcsolat tartóssá váljon.

Skorpió: Egy általad választott dísz kő, vagy kőből készült szobrocska az, ami szerencsét fog hozni. Válassz gömbölyded, lekerekített köveket, vagy olyan szobrocskát, amelyet könnyedén el tudsz helyezni a lakásodban.

A hal leginkább a Nyilasoknak hoz igazi szerencsét. Továbbá a pénzt is vonzza, így az akváriumnak vagy a halszobrocskának a dolgozószobában van a helye. Semmiképpen se tedd a hálószobába, mert elúsztathatja a boldogságot!

A Bakoknak delfin fogja meghozni számodra a régóta várt szerencsét és változást. Szerencsét hoz a szerelemben és minden emberi kapcsolatot jobbá tesz. Az indiánoknál Isten küldöttének és a nagy szellem megtestesülésének számított. A görögöknél a delfinek a halottak lelkét vezetik a „megboldogultak szigetére”.

Vízöntő: A szerencsebambusz lesz a Te szerencseszimbólumod. Igazi szerencsét hozó növény, amit bárhol elhelyezhetsz a lakásban. A felfelé kúszó zöld növényke vízben érzi jól magát, ezért kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre.

Halak: A kis Buddha szoborral építheted be életedbe a váratlan szerencsét. Nagyon sokféle változata ismert. A leghíresebb a nevető Buddha, ami általánosan vonzza a szerencsét, sikert, boldogságot, és minden jót, amire vágyunk.

Forrás: astro24

loading...