Reinkarnáció

Eddig ezt biztosan nem tudtad: a születési éved utolsó számjegye meglepő titkot árul el az életedről

Hogy melyik évben jöttél világra, nagy szerepet játszik az életedben – ami viszont igazán fontos az az, hogy mi a születési éved utolsó számjegye! Ennek alapján ugyanis rengeteg dolgot meg lehet állapítani.

Ezt pedig nagyon egyszerűen kiderítheted az alábbi útmutatóból: ha például 1987-ben születtél, a te számod a hetes.

Ha a születési éved nullára vagy egyesre végződik: Pontosan tudod, mit szeretnél az élettől, és szinte bármit elkövetsz azért, hogy valóra is váltsd az álmaidat. Negatív tulajdonságod, hogy szeretsz másokat irányítani, és nagyon fontos számodra a pénz, ezért hajlamos vagy a munkába temetkezni. Nehezen bocsátasz meg másoknak, és kissé makacs is vagy.

Ha a születési éved kettesre vagy hármasra végződik: Kimondottan kedves és elbűvölő személyiséged van, ráadásul nagyon együttérző vagy másokkal szemben. Szuper képzelőerővel és kreativitással lettél megáldva, így olyan munkában tudnád kiélni magad, aminek köze van a művészethez. Fontosak számodra a részletek, és általában bejönnek a megérzéseid.

Ha a születési éved négyesre vagy ötösre végződik: Magabiztos és szorgalmas ember vagy, aki csak ritkán választja a lustálkodást. Mindig is arra vágytál, hogy felfedezd a világot egy nagy utazás keretében, ami nem csoda, hiszen nyitott vagy az új élményekre. Sosem jellemző rád az önzőség vagy a nárcizmus.

Ha a születési éved hatosra vagy hetesre végződik: Igazi kalandor vagy, aki szívesen körbeutazná a világot akár egyetlen hátizsákkal. Jellemző rád, hogy túlságosan elhamarkodottan cselekszel, és ezt idővel sajnos megbánod. Nagyon elbűvölő és spontán vagy, az embereket pedig úgy vonzod magadhoz, mint a mágnes!

Ha a születési éved nyolcasra vagy kilencesre végződik: Ambíciózus típus vagy, mindemellett pedig nagyon lehet rád számítani. Nem szoktál elhamarkodottan dönteni, inkább mindent ezerszer átgondolsz, hogy ne csinálj butaságot. Szereted a rendet és a rendszert, így ragaszkodsz a saját időbeosztásodhoz – ebből kifolyólag leginkább az ismeretlen ijeszt meg téged.

Forrás: joy.hu

loading...