A Hold

A vasárnapi telihold nagyon sok feszültséget jelez – készülj fel

Február 9-én, vasárnap reggel 08 óra 34 perckor a Vízöntő Nap és az Oroszlán Hold egymással szembekerül, vagyis telihold lesz, amikor a Nap teljesen megvilágítja a Holdat.

Ellentétes minőségek között őrlődhetsz: a Vízöntő az egyenlőségre való törekvést, az Oroszlán a hierarchikus rend utáni vágyat erősíti, melytől te is és mások is összezavarodhatnak. Tőled és az aktuális élethelyzetedtől függ, hogy éppen melyiket tartod fontosnak: az egyenlőséget, avagy a hierarchiát. Ezen a napon jobb, ha nem az ellentétet, hanem a közös pontokat keresed, hiszen így nagyobb eséllyel úszhatod meg viták nélkül a napot.

Jó hír, hogy maga a telihold csak pár perc, de hatása akár két napig is tarthat.

Tehát már szombaton és egész vasárnap is érezheted. Okosan tennéd, ha megfogalmaznád, mit akarsz, illetve tudsz elengedni, miről akarsz, tudsz leszokni.

Ez a telihold akkor érint a legérzékenyebben, ha az Oroszlán jelében születtél, most nagyon könnyen megsértődhetsz.

Ha Vízöntő szülött vagy, neked kell vigyáznod mások érzékenységére, de Bikaként és a Skorpióként sem árt az óvatosság. Természetesen bármilyen más jegyben születtél, akkor is legyél körültekintő teliholdkor…

Február 8. SZOMBAT:

Ma már az Oroszlánban jár a Hold, amely a vasárnap reggeli telihold előfutára. Biztosan érzed a feszültséget, és több ingerült emberrel találkozhatsz ma. Ne vedd át az idegességüket! Inkább vedd elő a játékos énedet, az Oroszlán az életvidám részedet támogatja. Este nézz az égre, és csodáld meg a ragyogó teliholdat!

Február 9. VASÁRNAP:

Reggel 08:34-kor lesz a telihold, ami miatt lehet, hogy rosszul aludtál. Ettől nyűgösen indulhat a napod. Ha nem akarod vonszolni magaddal a kedvtelenséget, menj sportolni, vagy állj neki selejtezni. Ma már fogy a Hold, ami a legjobb segítség a selejtezésben.

Üdvözlettel:

Bellatrix

Forrás: nlcafe

loading...