Jóslás

Ma kezdődik a kínai holdújév – nézd meg mi vár rád

Hivatalosan is búcsút veszünk a Disznó évétől, amelyről úgy tartják, hogy kitúrja a szerencsét.

Hogy ez kinek, mennyire jött be valójában, azt csak maga tudhatja – ám, hogy senki sem unatkozott, az egyszer biztos!

És, hogy mit tartogat nekünk 2020? 

Úgy tűnik, hogy eljön a jólét és a lehetőségek időszaka, ugyanis a 12 kínai állatövi jegy közül épp a Patkány az, amiről azt vallják, bármilyen élethelyzetbe is kerüljön, mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobban jöjjön ki belőle. Emlékszel még rá, hogy milyen éved volt 1984-ben, 1996-ban, vagy akár 2008-ban? Eláruljuk, hogy akkor is a Patkány éve volt!

A kínai kultúrában a patkány szimbólum a gazdagságot és jövedelmező üzletet jelképezi, míg jellemzően a magas fokú szaporodásuk végett a gyermekre vágyó párok is eme szimbólumhoz szoktak imádkozni, hogy meghozza számukra a családi gyarapodást

Azok, akik a Patkány évében születtek jellemzően nagyon optimisták és energikusak, valamint rendkívül érzékenyek. Olykor talán túlságosan is a lelkükre veszik a dolgokat, azonban, ha valami nem jellemző rájuk, akkor az a köntörfalazás. A kommunikáció sok esetben nem tartozik az erősségeik közé, így sokszor akaratlanul is megbántanak másokat nyers megfogalmazásukkal. Pénzügyi szempontból inkább a gyűjtögetők táborát erősítik, azonban ha elkapja őket a hév, akkor hajlamosak indokolatlan és szükségtelen dolgokra is pénzt áldozni.

Ha szeretnél kínaiul boldog új évet kívánni, a következő mondatot tanuld meg:

XIN NIAN KUAI LE

Forrás: joy

loading...