Mit üzennek a csillagok? Napi horoszkóp május 19. vasárnap

KOS 

Lazíts, vásárolgass! Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, ne sajnáld magadtól, a divattól, a szerelemtől, de még a sporteszközöktől sem a pénzt! Hódolóid amúgy sem hagynak, ami nem csoda, hisz nem csak szép, de nagyon kedves is vagy – szerelemre hívó!

BIKA 

Meglehet, kicsit összefeszülsz pároddal, de csak azért, hogy ne legyen unalmas a nap. Szükséged van izgalomra, lendületre, egy hirtelen jött, s hirtelen ment forgószélre. Egy utazás is adhatja mindennek a hátterét, mely nagyon különlegesre sikerül.

IKREK 

Ne csodálkozz, ha ma jobban foglalkoztatnak az egészséges élettel, táplálkozással kapcsolatos dolgok, mint máskor! Csendesedj, hogy meghalld azokat a jó tanácsokat, melyeket szervezeted próbál elmondani, de a hangzavarban képtelen!

RÁK 

Ne vedd a szívedre, ha nem sikerül szerelmeddel, gyerekeiddel igazából találkoznod, annak ellenére, hogy mindent megteszel! Ne fizikai szinten értsd, hisz lehettek együtt akár egész nap is, meglehet, ma teljesen más hullámhosszon vagytok – van ilyen!

OROSZLÁN 

Ne csodálkozz, ha jóleső érzéssel vagy otthon, nem zavar, ha nincs otthon senki – talán titokban arra vágysz! Ha vásárolni mész – ahol magadat most előtérbe teheted – ne hangulatingadozásaid döntsék el a kosaradba tett holmikat – holnapra megbánhatod őket!

SZŰZ 

Ha nem sikerült elutaznod, legalább egy kirándulást szervezz! Az sem baj, ha épp senki nem ér rá, te akkor is menj, szükséged van a mozgásra, a természetre, a változásra, a felfedezésre! Persze, legjobb, ha szerelmeddel, gyerekeiddel mész – próbáld őket elcsalni!

MÉRLEG 

Nagyon jó megérzések jöhetnek a pénzügyeidet illetően, érdemes elcsendesedned, meghallani belső hangodat! Az elköltésnél is pontosan érzed, tudod, hogy mit, hol, mennyiért, hívd magaddal barátaidat, akikkel az egész egy buli, feltöltődés!

SKORPIÓ

Gondoskodó szereteted nem biztos, hogy úgy nyilvánul meg, ahogy szeretnéd. Próbálj nem erőszakos lenni! Ne legyen kötelező megenni azt a sok finomságot, amit készítesz! A magad örömére legyél a konyhában, mások dicsérete csak plusz legyen!

NYILAS

Ha jól esik a csend, az egyedüllét, teremtsd meg! Menj el szenthelyedre, találkozz belső középpontoddal, hiteddel! Így könnyebben ki tudsz lépni abból a csalódásból, mely meglehet, már egy ideje benned motoszkál, s próbálsz vele megküzdeni.

 

 

 

BAK

Nem kell mindenben egyetértened szerelmeddel, gyerekeiddel, fogadd el, hogy a te vágyad nem mindig azonos az övékével! Jó passzban vagy, tudj kompromisszumot kötni – engedni, s hagyni, hogy más is engedjen – de hát mindezt érzed, ösztönösen menni fog!

VÍZÖNTŐ 

Tedd le munkádat, ne gondolj rá, ne foglalkozz vele! Nagyon szép vagy, csábító divatos. A szerelem legyen napod középpontjában, avagy otthonod átrendezése, felújítása! Egy munkatársaddal is összefuthatsz, aki lángra lobbanthatja az érzelmeket.

HALAK 

Álmodd meg utazásodat, tervezd meg a hogyant, s próbálj nem túlzásokba esni! Munkádra, főnöködre semmiképp ne gondolj, könnyen lehet, hogy akkor még az élettől is elmegy a kedved! A mai nap a csendé, a meditációé, a művészeteké!