Jóslás

Válassz egy tarot kártyát és tudd meg milyen jóslat fog beteljesedni hamarosan az életedben!

Húzz egyet az alábbi 4 kártya közül, és megtudhatod, hogy mi vár rád!

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi vár ránk a jövőben, előre szeretnénk tudni ezt, hogy fel tudjunk rá készülni időben! Az alábbiakban egy nagyon egyszerű módszerrel megtudhatjuk, hogy mi vár ránk. Ugye te is kíváncsi vagy rá? Hallgass a megérzésedre, és válassz egy kártyát! A tökéletesebb hatás elérése érdekében gyújthatsz egy gyertyát, és meditálhatsz pár percet mielőtt választanál

 

 

  1. Kelyhek                 2. kardok                       3. diadalszekér           4. botok

Hangolódj rá!

 

1.Kelyhek 

Egy csodálatos időszak vár rád: boldog, sikeres, és elégedett leszel. Minden úgy fog történni, ahogy szeretnéd, a lehető legjobb helyen vagy. Az eddigi kemény munkáért végre megkapod a várva várt jutalmat, siker fogja koronázni a fáradozásaidat. Vonzónak, energikusnak érzed magad, sokkal pozitívabba látod a világot. Pozitív kisugárzásoddal másokat is inspirálsz.

2.Kardok 

Szeretnél minél kevesebb stresszt kivédeni, arra törekszel, hogy lelkileg egyensúlyba kerülj. Itt az ideje, hogy végre lezárd a múltad, és hagyd, hogy begyógyuljanak a fájó sebek. Ez a tarot kártya azt jelenti, hogy most minden támogatást megkapsz az élettől, ahhoz, hogy végre jól alakuljanak a dolgaid. Szedd össze minden energiádat, töltődj fel, és indulj el az új céljaid felé. Bízz magadban, és hallgass a szívedre.

3. Diadalszekér

Az elmúlt időszakban több negatív esemény volt az életedben, és ezek bizony eléggé kibillentettek a lelki egyensúlyodból. Ebben az évben olyan lehetőségek adódhatnak az életedben, melyek hatására újra visszanyered majd az önbizalmad. Engedd el a stresszt, és a kételkedést, és cselekedj, hiszen tudod jól, semmit nem fogsz veszíteni. Csak az első lépést kell megtenned, a többi már sokkal könnyebb lesz. Ha pénzügyi területen kissé bizonytalan lennél, akkor kérd egy szakember tanácsát. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed, és felemelt fejjel haladj előre.

4.Botok

A következő időszakban nagyon gyorsan fognak változni körülötted az események. Jó, ha elfogadod ezt a mozgalmas időszakot, és pozitívan tekintesz a változásokra. Bízz magadban, és a sorsban, meglátod, miden jóra fog fordulni. Sok izgalmas dolog vár rád, és lehet, hogy az eddig megszokottnál sokkal jobban fogsz lelkesedni. Légy türelmes, ne siettesd a dolgok alakulását. Ahelyett, hogy aggódnál inkább tekintsd egy jó kihívásnak az életed történéseit. Gondolkodj, majd cselekedj, semmiképp ne kapkodj. Engedd el a múltat, koncentrálj inkább a jelenre.

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...