Angyali üzenetek

Uriel arkangyal tanítása

Uriel a szolgálat és a béke szelleme.

Ahányszor Istenhez folyamodik valaki, Uriel rögtön megjelenik és annyi szeretetet, gyógyulást, hitet és bátorságot hoz, amennyit képesek vagyunk befogadni.

Az ő segítségével a legnagyobb áldássá változnak legsúlyosabb csalódásaink. Olykor dédelgetett álmunkból való felébredés kell ahhoz, kínos élmény formájában, hogy megszülessen új életünk, felfogásunk, lehetőségünk.

Uriel arra tanít, hogy fejleszd ki belső biztonságodat, ellenállva az élet nyomásának. Arra buzdít, hogy higgyél, mialatt ő félelem nélkül átvezet a nehéz időszakokon. Ha kudarcot vallasz, Uriel arra ösztökél, hogy próbáld újra meg: ha sikert érsz el, ő jelen van annak megünneplésén és értésedre adja, hogyan érted ezt el.

Ha túlságosan komolyan veszed önmagad, és felfuvalkodott éned terhe kimerít, Uriel visszavezérel az igazsághoz. Végezz fontos munkát, de ne válj fontoskodóvá, mert éned fenntartása sok energiát igényel, és így kevés marad a munkádra. A felismeréseknek ezen az útján haladva megtanulod, hogy kevesebbet szenved, és felleld a csalódás mögött rejlő áldást. Uriel azokat keresi meg, akik készek befogadni szeretetét és oltalmát. Igyekezz horgonyt vetni az ő szeretetébe, amely elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a bűnös és ártó befolyásnak.

Ha sikerül biztosan fenntartanod pozitív energiával feltöltött erőteredet, magad is sugárzó fényforrássá válsz, s mindig készen állsz majd arra, hogy támogasd az angyalokat embertársaidat segítő munkájukban. Válj úrrá saját energiád felett, és vállald el ezt a szeretetszolgálatot.

https://harmoniamagia.com/2021/05/atlantisz-angyalainak-uzenete-telihold-estere-vegre-elengedheted-a-felelmeidet/

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...