Horoszkópok

Fekete Zodiákus: a csillagjegyek sötét oldala – Tudd meg, melyik sötét jegybe tartozol?

A Fekete Zodiákus sokban hasonlít a Nyugati Zodiákushoz, ugyanis mindkettő a Babiloni Zodiákusból eredeztethető. Ahogy azt a neve is elárulja, a Fekete Zodiákus az emberek sötét oldalára fókuszál.

Mind ismerjük a csillagjegyeket, és az életünkre gyakorolt hatásukat. Nem árt azonban tudni, hogy az a tradicionális zodiákus, amit megszoktunk, főleg az emberek pozitív oldalára fókuszál. Mind tudjuk azonban, hogy a jó nem létezhet a rossz nélkül. A csillagjegyek negatív, sőt, morbid tulajdonságait gyakran figyelmen kívül hagyjuk, pedig igenis léteznek és hatással vannak ránk. Ők a FEKETE ZODIÁKUS alá tartoznak. A rossz tulajdonságok ismerete viszont végső soron a hasznunkra válhat. Fontos hogy ismerjük, szembe nézzünk és foglalkozzunk a belső démonjainkkal, amit személyiségünknek ezen oldalával való megismerkedése nélkül nem tehetnénk meg.

Keresd ki, hogy születési dátumod alapján melyik Fekete Zodiákus jegybe tartozol, és tudd meg azt, amit mindenképpen tudnod kell magadról!

A Szörnyeteg (január 20- február 18)

Az emberek függnek tőled, és számítanak arra, hogy erőt adsz nekik. Az esetek többségében ezzel nincs is gondod. Olyan régóta kezeled a magad bánatát és fájdalmát, hogy egy-kettővel több már nem is számít sokat. De vigyázz, mert ez nagyon könnyen elfajulhat.

A Kard (február 19- március 21)

Megvívtad a magad csatáit, és a győzelem esélye többször állt a te oldaladon, mint ellenségedén. Meghatároz, mi az, amit igaznak hiszel, a harcokban szerzett sebeid pedig kirajzolják életutadat. Könnyű megfeledkezni magadról, amikor háborúban vagy, de nem árt óvatosnak lenni azzal kapcsolatban, mit vagy kész feláldozni.

A Zsarnok (március 22- április 19)

Soha semmiből nem elég neked. Mindig többet akarsz, mindent, amit az élet kínál, bár befektetni már nem sokat vagy hajlandó. Sosem vagy elégedett, ez azonban hosszú távon segít fenntartani a motivációdat. Arra vigyázz, hogy ne bánts másokat a folytonos telhetetlenségeddel.

A Bukott Démon (április 20- május 20)

A múltban voltak jó és rossz időszakaid, ugyanakkor hajlamos vagy csak a rosszakat előhívni. Kudarcaid minden nap kísértenek. Ahelyett, hogy azon rágódnál, mi nem sikerült, próbálj meg eltökélten a múltba nézni és újra talpra állni. A kudarcok azért vannak, hogy valami újat tanítsanak.

A Baziliszkusz (május 21- június 20)

Az emberek tudják, hogy jobb nem szembe kerülni veled, mert veszedelmes ellenfél vagy, ha felingerelnek. Képes vagy a pokol hetedik bugyrát elhozni annak, aki provokált. Szerencsére haragod csak ritkán oktalan, és amíg ez így marad, egyszerre fognak tisztelni és félni tőled a többiek.

A Kígyó (június 21- július 22)

Arra születtél, hogy másokat manipulálj. Csábító kinézetednek köszönhetően sokak figyelmét magadra vonod, majd intelligenciáddal végleg lefegyverzed őket. Az emberek ösztönösen bíznak benned, és csakis rajtad múlik, mihez kezdesz ezzel a bizalommal.

A Háború Hajadonja (július 23- augusztus 22)

A legtöbb ember úgy éli az életét, hogy nem különösebben figyel meg dolgokat, legtöbbünk vak a minket körülvevő világra. Rád ez azonban nem igaz. Olyannak látod a dolgokat, amilyenek azok valójában, legyen ez jó vagy rossz értelmű. Egyik legnehezebb kötelességed, hogy másokat is segíts eljutni erre a szintre, bár ezt könnyebb mondani, mint végrehajtani.

Az Örvény (augusztus 23- szeptember 22)

A legjobb tulajdonságod tesz a legveszélyesebbé. Tüzes és hűséges szerető vagy, de gyakran túlságosan is birtokló. A féltékenység számodra természetes, és ha egyszer megtapasztaltad, tehet vagy mondhat bármit a másik fél, te mindig gyanakodni fogsz.

A Falánk (szeptember 23- október 22)

Mindenkinek vannak belső démonjai, de a tieid a leghangosabbak. Folyton arra késztetnek, hogy jobb legyél, de te már alapból is mindig erre törekszel. Minden akarsz lenni, csak átlagos nem. A normalitás számodra unalmas, és a lehető legmesszebb akarsz kerülni tőle.

A Mérgezett Fullánk (október 23- november 21)

Sosem voltak gondjaid a lendület uralásával. Tudsz várni, hogy a megfelelő időpontban cselekedj. Azok, akik az erejükkel parádéznak, a te szemedben bolondok, mert tudod, hogy a tervezés és az időzítés fontosabb a nyers erőnél. Nem kell sok idő, hogy analizálni tudj egy szituációt, és annak megfelelően tervezgess. Próbálj visszavenni a cinizmusodból.

A Szélvész (november 22- december 21)

Te vagy a szél – gondtalan és szabad, akárcsak egy vihar, ami nem törődik azzal, ami eléje kerül. Mindennél jobban vágyod és igényled a szabadságot. Személyiségednek ezen része miatt viszont sokszor megbántasz másokat. Tanuld meg uralni az ösztöneidet. Hagyatkozz rájuk, de ne minden esetben.

A Leviatán (december 22- január 19)

Az emberek nem igazán tudják, hová tegyenek. Mindig van körülötted egyfajta rejtélyesség, ami sötétséget hordoz magában. Az a helyzet, hogy ez a dolog még számodra sem teljesen tiszta. A démonjaidat viszont kontroll alatt tartod, és ez a legfontosabb.

 

loading...