Angyalmágia

Kik is az Angyalok?

Az angyal szó a görög angelos szóból származik, hírnököt jelent. Az angyalok isten hírnökei, küldöttei és kapcsolatot jelentenek isten és ember között. A jósisten azért teremtette meg ezeket a csodálatos lényeket, hogy óvjanak és vezessenek bennünket az életünk útján.

Az angyalok magasabb rezgésszinten léteznek, ezért nem tudjuk a megszokott módon érzékelni őket. Ha spirituálisan fejlődünk, akkor rezgésszintünk emelkedik, így könnyebben és tisztábban érzékelhetjük az angyalok birodalmát.

Az angyalok mindig körülvesznek minket, vigyáznak ránk, mi pedig bármikor hívhatjuk őket. Az angyalok nemtelen lények, hiszen mind férfi és női tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ettől függetlenül (de inkább a hívó személy lelki beállítottságától függően) előfordulhat, hogy valaki egy bizonyos angyalt vagy Arkangyalt női mivoltában érzékel, míg valaki más ugyan ezt a lényt férfiként észleli.

Valójában ők „hermafrodita lények”, férfias és nőies oldaluk egyensúlyban van. Amikor az angyalok jelen vannak, s érezzük csodálatos lényüket a közelünkben, akkor hihetetlen, mindent elsöprő erővel árad a béke és szeretet érzése és a pillanat gyönyöre egyszerűen lélegzetelállító. Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és a rajtunk segítéssel szolgálhassák a mindenségben a jót. Az angyalok az égi birodalmakban, különböző szférákban léteznek, de lélekben mindig velünk vannak.

Más a szellemi segítő vagy tanító, ő lehet egy valamikor a földön élt rokon, mely elvállalta, hogy szeretetteljes segítésével terelget minket az úton. Még ha nem is tudunk róla, de az angyal és a vezető között érezni lehet a különbséget: az angyaloknak magasabb a rezgés szintjük.

Mindannyiunknak megvan a maga különleges őrangyala, aki velünk együtt utazik minden megtestesülésünk során. Ő feltétel nélkül szeret és kívül-belül ismer minket. De ezen kívül van még egy másik kísérőangyalunk, aki együttműködik az őrangyalunkkal, de ez a kísérőőrangyal minden életünkben más-más lény, azaz csak egy inkarnációig van velünk az egyik, de következő életünkben kapunk egy másikat. Attól a perctől velünk van, amikor a lélek úgy dönt, hogy leszületik, azaz reinkarnálódik – addig a pillanatig amíg meg nem hal. Életeink során mindig olyan angyalt kapunk, mely hozzátartozik a felvállalt életúthoz és feladatokhoz. Sok embernek segítenek megélni, vagy tudat alatt emlékezni az előző életben összegyűjtött tapasztalatokat, ezért van az, hogy néha úgy érezzük: olyat tudunk amit eddig nem is tanultunk.

Minden ember kap egy védőangyalt leszületése előtt. védőangyal szellemi látással minden megszületett kisgyermek feje fölött ott látható a 7. csakrához becsatlakozva. Ha az anya nem kiabál a születésnél, hanem próbál csöndben maradni, a gyermek védőangyala közli az anyával a megszületett gyermek optimális keresztnevét. (A helyesen megválasztott keresztnév segíti a felvállalt kereszt, azaz a karma teljesítését).

Sajnos 3-4 éves korra megszakad a kapcsolat a gyermek és az Angyala között. Minden szellemi útra lépő ember feladata ismét kiépíteni a kapcsolatot a védőangyallal.

Üdvözlettel: Bellatrix

loading...