Olvasnivaló

A vonzás törvénye

vonzás törvénye széles körben használt ezoterikus fogalom. Alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a hasonlót vonzza.

A vonzás törvénye egyszerűen megfogalmazva: minden gondolat valósággá válik. Azt a dolgot, amelyre gondolsz – legyen az akár jó, vagy akár rossz – vonzod magadhoz, és így elérheted. Ha az ember túl sokat gondol rosszra, akkor gyakrabban történnek vele rossz dolgok, ezért jó, ha pozitívan gondolkodunk, mivel a jó dolgokat ugyanúgy magunkhoz vonzhatjuk, mint a rosszakat.

A szavak, amelyeket nap, mint nap használsz, jobban meghatározzák az életed, mint azt gondolnád.

1.“Remélem”
A “remélem” szó nagy alacsony energia-frekvenciával rendelkezik, de az emberek többsége nagyon sokszor használja beszélgetések közben. A “remélem” szó azt jelenti, hogy azzal nem rendelkezem, nekem olyanom nincs, csak ábrándozom olyasmiről.
Mikor azt mondod, hogy “remélem”, akkor nem hiszel a saját jövődben, a céljaidba, az erődben, nem gondolod, hogy megérdemled a jobb fizetést, az új autót, a boldogabb életet. A megoldás egyszerű: a “remélem” szót helyettesítsd a “tudom” szóval: “Tudom, hogy sikeres leszek”, “Tudom, hogy meg fogom oldani.”
2. “Szükségem van”
Ezt a szókapcsolatot az Univerzum úgy értékeli, hogy csak abban az esetben tudja számodra megadni amire vágysz, ha határozottabb vagy, és nem azt mondod, hogy “Szükségem van pénzre”, hanem, hogy “Rendelkezem pénzzel”, vagy, hogy “Szükségem van a boldogságra”, ahelyett mond inkább azt, hogy  “Boldog vagyok”.
3. “Nem tudom”
Naponta hangzik el az emberek szájából. Ezt gyorsan felejtsd el! Minden, ami jó ebben a világban, találmányok, gyógyszerek, felfedezések, nem olyan emberektől származnak, akik azt mondták, hogy “nem tudom”.
Ehelyett azt mondták, hogy “tudom”, „képes vagyok”!

Az Univerzum nem ismeri a tagadást!

Soha ne arra gondolj, vagy azt mondd, amit NEM akarsz, hanem azt, amit IGEN.

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

 

loading...