Szexuálmágia

A szexuálmágia nem más, mint a legnagyobb energia forrás kihasználása.

Bármilyen mágia esetén segítségül hívhatjuk, de a legalkalmasabb a szerelmi mágiák, a szerelmi kötés segítéséhez.

Ami publikus: elsősorban az adott ember szexuális vonzerejét kell felturbózni, erőteljessé tenni, amit régebben delejezésnek is hívtak. Gerjeszteni kell azokat az energiákat, melyek sikeressé teszik az adott ember szexualitását s nem kevésbé a mentális szintjét is emelni kell, elméleti ismeretekkel.

A szexuálmágia az idők folyamán szinte minden tradícióban bevett gyakorlatnak számított. Elsősorban termékenység- és bőségnövelő szerepe miatt alkalmazták előszeretettel, magasabb szinten azonban a teremtési folyamat modellezésére és spirituális fejlődésre is szolgált.

Legismertebb formája a tantra, a jóga egyik fajtája. A Sakti-t, azaz a női energiát gerjesztik szexuális egyesülés útján, a férfierő, vagyis Síva erejének segítségével. A gyökércsakrában “alvó” Kundalini kígyó felébresztésével elnyerhetjük a megvilágosodást úgy, hogy a gerinccsatornán, vagy az Uma-nak nevezett -nem fizikai (központi) csatornán- keresztül felvezetjük a legfelső, azaz a koronacsakrába az energiát és összekapcsolódunk a legfelső kozmikus síkkal. Elképzelhetjük, hogy ebben a misztikus állapotban mennyire más élményt jelenthet egy szeretkezés. Ahhoz, hogy ezzel a technikával a megfelelő hatást érjük el, meg kell tisztítanunk minden csakrát és magát az energiarendszert. A gyakorlatok elsőre általában az elfojtásokat és blokkokat fogják oldani, egészen addig, amíg már alkalmassá válunk a magasabb síkok megértésére és az Üresség megtapasztalására.

Otthon végezhető szexuálmágiák az intenzívebb orgazmus eléréséhez:

Pelé orgazmus varázslat

Szükséged lesz egy nyolcszögre, amelynek a csúcsa egy hematitra mutat. Tedd alájuk egy közös fotótokat. Majd rajzolj két szerelmeskedő párt és ezt is tedd a fotóra. Gyújts piros gyertyát a szexért és rózsaszínt a kéjért.

Egy kis tálba tégy egy kevés olíva olajat. Fogd a kezeid közé és mond:

Pelé, szerelem és szex istennője,
Gyújts bennünket lángra,
Tégy fogékonyabbá bennünket az orgazmusra,
És hadd tapasztaljuk meg a vulkanikus ereje kitörésedet.

Most nyúlj bele az olajba, kenj egy keveset a harmadik szemedre, az ajkaidra, a nyakadra, a melleidre, a csuklóidra, a hasadra, a szeméremdombodra és combjaidra. Ezután mond tovább:

Megnyitom testemet a mennyei élvezetekre,
Befogadom a tüzes szerelmet,
Legyen része mindkettőnknek vad együttlétben,
Forró lávád által öntsön el bennünket a korlátlan kielégülések.

Szexkő mágia

Ébreszd fel újra a testi szerelmet mindkettőtökben és szeretkezzetek úgy, mint régen vagy olyan hevesen, ahogy eddig még sosem!

Két kőre lesz szükséged ehhez a mágiához, de nem akármilyenekre! Az egyik lyukas, vagy gödrös legyen mint, amilyen a női szerv, a másik pedig hosszúkás, mint a férfi nem szerv.

Gyújts három piros gyertyát. tartsd a követ a kezedben és mond el a következőt:

Kövek ereje, kövek lelke,
Hadd szeressük egymást éjjel és nappal,
Őrizzetek szerelmünk lángját minden időben,
Sose hűljön ki köztünk a testi vágy.
Kövek ereje, kövek lelke,
Hozzatok nekünk szenvedélyes és gyengéd szerelmet.

Mond el annyiszor az igézetet, ahányszor csak jól esik. Utána tedd a két követ egy kis dobozkába, és tedd az ágyatok környezetébe, de rajtad kívül senki sem nyúlhat hozzá!

Vad erő az ágyban

Telihold napján, mosd ki az ágyneműiteket egy kis só és ruhabarát rózsa olajjal, szappannal, vagy illatosítóval hozzáadásával. A lényeg, hogy rózsa illata legyen.

Mikor tele van vízzel a mosógép, állj meg előtte és mond azt:

Megtöltöm ágyamat és szobámat,
Megtöltöm a szerelem és szenvedély virágával,
Tele lesz az ágy zabolátlan vággyal.

Szüneteltesd a mosást és adj hozzá 7 egész szegfűszeget vagy anyagbarát szegfűszeg olajat vagy szappant. Ezután így folytasd:

A szegfűszeg megtölti élettel,
Pikáns, fűszerezett ágyam,
Tele lesz vad virág energiával,
Ágyam erőtől duzzad.
Miután készen van a mosás és megszáradtak az ágyneműk, a lepedő felrakásánál a következőt mond:
Húst a húsnak ez a varázs ez a varázs,
Gyönyörtől és kéjtől fog roskadozni ez az ágy,
Vad szeretkezéseink után,
Öröm és boldogság vár ránk.

Szerelmeskedésetek újra erővel teli, zabolátlan, bensőséges, meghitt és fékevesztett lesz.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...