Hétköznapi varázslatokSzerelmi varázslatok

Szerelem oldás

Az oldás szó hallatán sokakban rossz érzés merül fel.

Valójában az OLDÁS fogalmának már a nevében is benne van, hogy valamitől való FELOLDOZÁS, tehát semmiképp nem lehet rossz. Segít megszabadulnunk valamitől, ami számunkra  már nem jó, megfojt.

Amikor valaki szerelmes, a párjához kötődik energetikailag. A valós érzelmeken és szerelmen alapuló kapcsolatoknál legtöbbször létrejön a szerelmi kötés külső behatás nélkül. A két lélek egymáshoz köti egymást. Ez nem alakul ki, amikor a szerelem nem valódi.
A probléma akkor van, ha a szerelemnek vége van és az ember „beleragad”.
Innentől kezdve nagyon nehéz egy új, komoly, hosszú távú párkapcsolatot kialakítani. Ezzel magyarázható a válások, párkapcsolatok után, hogy évekig vagy évtizedekig nem talál magának valaki társat. Akár elfogadjuk ezt a tényt, akár nem, ez így van!

Ezek tudatában könnyebb megérteni, mennyire fontos dolog, a szerelmi kötést feloldani ahhoz, hogy az ember egy jól működő, új párkapcsolattal találkozhasson!

Az oldásnak egy másik fajtája, amikor nem párkapcsolati szerelmi kötést kell feloldani, hanem karmikus oldásra van szükség. A karmikus oldás nem azt jelenti, hogy az oldással a két ember között megszűnik a kapcsolat, hanem az oldással a kettejüket összekötő karmikus nehézségek, összekötő szálak, fogadalmak és egyéb tényezők, negatív, megkötő erején enyhítünk.
Minden kapcsolatunknak előző életeinkből hozva feladata van, amiket teljesítenünk kell. Sajnos ez nem mindig sikerül, és fájdalmas következményekkel jár.

Azt hogy egy kapcsolat mikor tekinthető beteljesítettnek, nem mi döntjük el, hanem a „Felsőbb Világok”!

Karmikus oldást olyan emberi kapcsolatokban érdemes elvégezni, amikor olyan érzésünk van, hogy bármit is teszünk, nem tudunk szabadulni az érzelmek fogságából.

Ezekben az esetekben segít az oldás.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...