Olvasnivaló

A lelki társ

Nem feltétlenül kell hinnünk a reinkarnációban ahhoz, hogy higgyünk a lelki társ létezésében. A reinkarnáció hívők úgy vélik, hogy különböző életekben már számtalanszor találkozott egymással a két ember, lélek.

Van olyan is, aki évekig él lelki társával, de nem ismeri fel őt. Az is előfordul, hogy elmegyünk lelki társunk mellett, mert aktuális kapcsolatunk túlságosan lefoglalja gondolatainkat.

Az időpont, amikor egymásra akad két ember, lehet az élet kezdetén és a végén is. Nem szabad sürgetni, a lelki érettség az, ami meghozza ezt a kapcsolatot.

De ki is valójában a lelki társ?

A lelki társ ide születhet mellénk, ebbe az életünkbe, A lelki társunk nagyon jól ismer minket, rengeteg erős és összekötő közös élményünk van. Összetalálkozni egy lelki társsal, mindegy hogy legelsőre, vagy újra, egy másik életünkben, mindenféleképpen különleges érzelmi élmény, hatalmas friss erőt érzünk, megáll egy pillanatra a szívünk, megbizsergünk, és úgy érezzük,
nem akarunk elkerülni mellőle soha többet.

Honnan lehet ezt tudni?

Ime néhány biztos jel:

  • a legzsúfoltabb helyen is összetalálkozik a tekintetetek
  • vadul kalapál a szíved
  • úgy érzed, mintha egy nagy mágnes vonzana

A szerelem első látásra is magában foglalja ezt az érzést, ám ami mégis megkülönbözteti, az az, hogy ő befejezi a mondat végét, ismeri a gondolataidat, vele egymásban éltek.

Az emberek szívesen kérdezik, hogy megtalálják-e valaha a lelki társukat?
Vagy hogy a mostani szerelmük az-e?
Talán ilyenkor nem is a lelki társat keresik, csak azt a feltétel nélküli szeretetet. A szerelem általában nem ilyen, nem feltétel nélküli.
És hiába vagyunk szerelmesek, ha hiányzik ez az érzés, nem érezzük magunkat jól a kapcsolatban, és megyünk tovább, keresgélünk.

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...