Szerelmi varázslatok

Szerelmi mágiák

Bár én senkinek nem ajánlom, de ha elhagyott a szerelmed, netán új társra vágysz segíthet egy szerelmi mágia.

Az egyszerűbb szerelmi mágiák otthon is elvégezhetőek, ezekről itt olvashatsz.

Ha segítséget szeretnél, keress e-mailben  egyeztetésért: bellatrixlestrange934@gmail.com

Jó, ha tudod, hogy nem minden esetben segítenek a  mágiák, hisz vannak kapcsolatok, melyeknek az ideje végérvényesen lejárt. Ennek feltárása érdekében kérd párkapcsolat elemzésemet!

Az általam végzett szerelmi kötésről külön cikkben olvashatsz!

Üdvözlettel:

Bellatrix

Szerelmi kötés

Legjobb növekvő Hold idején végrehajtani.

Következőkre van szükség:
Egy csokor rózsára: a virág áldozati ajándék a szerelemistennőnek, ne takarékoskodj hát vele, de 12 szálnál többet ne vásárolj.

Egy nagy gyertyára. Írd, vagy karcold rá kedvesed nevét.
A kedves fényképe, vagy egy darab papiros, amelyre ráírod a nevét, a hatás ugyanaz, a gyertya tudja, hogy mi a dolga.
Egy tálcára.

Helyezd a fényképet a tálca közepére, s állítsd rá a gyertyát. Rendezd el körben a rózsákat. Fogd kezedbe a gyertyát a következő szavak kíséretében:

Gyertya, a te neved ezentúl … (mondd ki a kedves nevét)

Hinned kell abban, amit mondasz, mivel minden ezen múlik. Helyezd vissza a gyertyát a fényképre, és gyújtsd meg. Ismételgesd az alábbi varázsmondókát, míg le nem ég. Közben összpontosíts kívánságodra

„Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy ég értem szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy árad rám szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy nő nőttön szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
És míg a viasz folyik, csepeg,
Kimutatod szerelmedet.”
Égesd csonkig a gyertyát.
Kötözd egybe a rózsaszálakat, s akaszd fel fejjel lefelé a csokrot száradni.
Vedd magadhoz a viasszal bevont fényképet, miután a viasz lehűlt.
Következő teleholdig teljesül a kívánságod.

Szívmágia

A délutáni órákban gyújts meg egy vörös színű gyertyát, majd a gyertya közepére köss szintén piros cérnával egy, a kedvesed nevét tartalmazó papírszívecskét, és égesd a gyertyát egészen a cérnáig. Tartsd egy kis szünetet, éjfélkor gyújtsd meg a gyertyát újra, és ezúttal égesd teljesen végig. Közben folyamatosan gondolj arra, hogy ugyanígy lángol majd érted a szíve annak, akinek a nevét a papírra írtad.

Szerelmi bevonzás mágia

Szükséges hozzá 2 db piros gyertya
Meg kell személyesíteni a gyertyákat, vagyis kézbe kell venni és elképzelni, hogy ez a gyertya az adott személyt jelképezi. A gyertyákat néhány napig egymástól távol fel kell tenni egy polcra. Naponta meg kell gyújtani őket és egyre  közelebb tenni egymáshoz, közben el kell képzelni hogy egyre közelebb kerülsz te magad is a szerelmedhez. Amikor teljesen egymás mellé kerülnek a gyertyák, össze kell olvasztani őket.

Szerelmi  mágia angyali segítséggel

Mielőtt bánatodban elindulnál egy csajos buliba, adj magadnak és angyalaidnak egy kis időt. Engedj vizet a fürdőkádba, vagy ülj le kényelmesen a kedvenc sarkodba, és gyújts meg egy gyertyát. Magadhoz a legnehezebb őszintének lenni, ám erre most feltétlenül szükség van. Angyalaidnak tudniuk kell, mit vársz egy kapcsolattól, mit vársz a következő partneredtől. Írd hát fel azt az 5 legfontosabb dolgot, ami hiányzik és kérd őket, hozzák el az életedbe azt, akitől mindezt megkaphatod.

Beleguel – az új életszakasz angyala

Fordulj Beleguelhez, tőle remélheted a segítséget az új kapcsolat kiépítéséhez! Egyik percről a másikra egyedül maradni, még akkor is nehéz, ha a régi szerelem már terhes volt számodra, kell a segítsége – intő jelei, bátorítása – ahhoz, hogy ne menekülj vissza, hanem lehetőségként éld meg a kialakult helyzetet. Kérd, hogy jelenlétével erősítsen, óvjon és tartson a jó úton, hogy találkozhass a lelki társaddal. Marasztald, hogy erejével megszilárdítsa a bimbózó románcot.

Tattwaiel – az életöröm, a mosoly és a derű angyala

Fordulj Tattwaielhez, hiszen a párkeresés nehéz ügy! Még nehezebb, ha az elmúlt időt siratod, esetleg az elkövetett hibáidon rágódsz! Ami volt, elmúlt! Tattwaiel derűt hoz és elsimítja a ráncaidat. Ne csak mutasd, hogy könnyedén veszed az akadályokat – légy vidám, sugározz életörömöt és meglásd, el sem tudod hessegetni majd a pasikat! Tégy a kedvére és viselj melegséget sugárzó színeket, marasztald őt rózsaszínnel. Lepd meg magad egy új illattal, és tündökölj! Tattwaiel megkönnyíti a párkeresést, ha ő a közeledben van, nem kell keresned, csupán válogatnod a kérők között.

Simiel – a szerelem és a szívügyek angyala

Fordulj Simielhez, ha már feltűnt a színen álmaid pasija. Kérd őt, erősítse meg a köteléket, fűzze szorosra a szálakat. Ne feledd, senkit nem lehet a szerelembe kényszeríteni, de Simiel elegyengeti az akadályokat az utatokból. Kérd, tartsa nyitva a szemét és óvjon benneteket a külvilág esetleges támadásaitól. Akkor is hozzáfordulj, ha bizonytalan vagy partnered őszinteségében, szerelmében és kövesd a jeleket, amiket küld neked.

Ők mind arra várnak, hogy segítségedre legyenek!

Miután elmondtad nekik őszintén, milyen kapcsolatra, milyen társra vágysz, fújd el a gyertyát és menj a barátokkal társaságba! Szívd magadba az életörömöt, a szerelem lehetőségét, és légy bátor. Ilyen angyali hátországgal bátran, nyitott szívvel keresheted az igazit, és később elmesélheted neki, milyen kalandosan találtál rá a szerelem ösvényére!

Ne feledd, angyalaid önzetlenül vannak a segítségedre, nekik a legnagyobb öröm, ha munkájukkal a boldogságod kiteljesedik. Fejezd ki háládat, és köszönd meg azt, amit tettek érted.

 

„Ha valaki menni akar,…még ha fáj is… engedjük el.. ha valaki nem tudja mit vagy kit akar,…akkor… küldjük el.. ha valaki szenvedést okozott,…még ha nehéz is… felejtsük el.. ha valaki csak szavakkal hiteget,…játszadozik… kerüljük el.. ha valaki tettekkel bizonyít,…azon már gondolkodjunk el.. ha valaki kezét nyújtja felénk,…és őszinte…fogadjuk el.. és ha valaki a szívét s lelkét adja nekünk,…és boldogság vele minden perc…igen Őt úgy ahogy van szeretni kell.”

 

loading...