Gyertyamágia

Gyertyamágiák

Gyertyamágiák

A gyertya segítségével mágikus erőket mozgathatsz meg.
A gyertyamágia ősrégi praktika, a lánggal való varázslás már az ókorban is ismert volt. Mindez nem olyan elvont dolog, mint azt gondolnátok, hisz a szülinapi gyertyádat is elfújod, miután kívántál valamit…:)

Mit is kívánjunk?
A legfontosabb, hogy jól gondoljuk végig, milyen kívánságra kérjük a gyertya segítségét, mert ha hiszed, ha nem  jó eséllyel valóra is válik. Ráadásul a varázslások háromszorosan térnek vissza hozzánk.
Tehát nagyon figyelj arra, hogy a megfogalmazásod pontos és tiszta legyen, és a lehető legjobban foglalja össze minden aspektusát annak, amit az életedbe szeretnél vonzani (pl szerelmi mágiák, kötés esetén különösen fontos!)

Akár előre megírt szöveget is használhatsz, de  kitalálhatod magadnak is, azzal még jobban rá tudsz hangolódni a varázslatra.

Milyen gyertyát használj?
-A lényeg, hogy nem igazán fontos a gyertya mérete, sőt a túlméretezett gyertya inkább jelent hátrányt, ha a olyan rituálét választasz, amiben meg kell várni, míg magától végigég. Legtöbbször  a legcélszerűbb a sima háztartási gyertya, ez az ismert vékony, fehér ami kapható különféle színekben is, ha  valamilyen speciális mágiához kell használni.
-Minden alkalommal új gyertyát vegyél elő, mert ha  egyszer meggyújtottál egy gyertyát, az felveszi a környezete vibrálását, energiáit. Így előfordulhat, hogy a mágiádat pozitívan vagy negatívan befolyásolja, ezáltal kétséges lesz az eredmény.
-A színeket tekintve mindegyiknek megvan a saját felhasználási területe, hiszen a hullámhosszukkal, a rezgésükkel bizonyos dolgokra erősebb hatással tudnak lenni. A fehér gyertyát tértisztításra is használhatod, a többi színnel pedig a következő területekre varázsolhatsz.

A gondolatoknak teremtő ereje van!

A gyertyák színek szerint:
A vörös: magabiztosságot és önbizalmat ad, a szexszel, szerelemmel, testi örömökkel kapcsolatos kívánságokhoz használj vörös gyertyát. Ez a szenvedély, erő, gyors cselekvés, karrier, célok, vágy, hajtóerő, túlélés szimbóluma.
A narancssárga: oldja a feszültséget, segít tisztán látni, könnyebben küzdheted le problémáidat, de az  általános sikerek, ingatlan, üzleti ügyek, jogi ügyek, igazságszolgáltatás, értékesítés, költözés területének színe is.
A sárga:a kreativitást erősíti, és segíti a koncentrációt, ha tanulással kapcsolatos a kívánságod, ez a megfelelő gyertya, ami az  intelligencia, a memória, logika szimbóluma, emellett a költözés, féltékenység hárítására szolgál.
A zöld: a gazdagságot, a vagyont és a pénzt jelképezi, a  fizikai gyógyulás, pénzügyi sikerek, földanya, növények, személyes célok, fejlődés színe.
A kék: tökéletes védelmező szín, ha úgy érzed védelemre van szükséged, használj kék gyertyát, utazás tervezésére is alkalmas, a gyógyítás, béke, védelem, nyugalom, szerencse mágikus színe, de a lezáródott kommunikációk megnyitására és a  spirituális inspirációra is hatással van.
A lila: a mágiával és a tudással áll kapcsolatban, továbbá segíti a tanulást, a mágikus fejlődést, a  harmadik szem, a rejtett tudás, a bölcsesség, a spirituális erő, a függetlenség gyertyája.
A rózsaszín: a hűséget szimbolizálja, ha  a párkapcsolat, a  kedvesség, a szerelem, a törődés, a  gondoskodás, a fiatalság, a szépség, a vonzerő színe.
A barna: segít kijavítani a saját hibáidat, emellett feloldja a feszültséget, szorongást, a speciális szívességek, a barátság, az elveszett tárgyak, a megfontoltság szimbóluma.
A fehér: a tisztaság jelképe, a  Felettes Én, a belső tisztaság, a béke, az újrakezdés, az alkotó folyamatok erősítését segíti.
A fekete: gyertya veszélyes, ha tartasz tőle, inkább ne használd, viszont általában az igazságok és titkok felderítésére javasolt, de a  kötések, a védelem, a kártékony erők taszítása, az ellenség jó irányba fordítása is lehetséges általa.
Az ezüst: színű erősíti a megérzést,  a szépérzéket, a lelki fejlődést, így az asztrális energia, a női energiák, a telepátia, a jövőbelátás, a megérzések, az álmok, a lelki egyensúly, a magány megtörése céljából alkalmazható.
Az arany: gyertya égetésével a nagyszabású terveidet megvalósíthatod, az előrejutás, a győzelem, a  férfierő, a boldogság jelképe.
A réz: a szakmai növekedés, az üzlet, a termékenység, a karrier lépések, a szenvedély, a pénzügyi célok színe.
Figyelj nagyon arra, hogy válogasd meg jól a szavaidat, amit kimondasz, az pozitívan legyen megfogalmazva, optimista és várakozással teli legyen, mert csak így kaphatod meg, amiről álmodsz.
Folyamatosan figyelj a gondolataidra. Nem elég leírni, listába szedni, hogy mik a vágyaid, és kiragasztani a falra, ezután várni, hogy majd egyszer csak minden a lábaid előtt  hever. Mindennap gondold végig újra, mit szeretnél, lehetőleg ugyanazokkal a szavakkal fogalmazd meg, amelyekkel korábban, ezáltal tudatosítod magadban a varázslatot, ezzel segíted bevonzani a saját életedbe azt, amit az Univerzumtól vársz.
Lehet, hogy egyszerűnek tűnik, mégsem az. Kíváncsi vagy arra, ha az előző két lépést már teljesítetted, miért nem válik valóra, amit akarsz? Talán már rég valóra vált volna, ha engeded. Sokszor annyira szeretnénk valamit, hogy amikor már ott áll előttünk és egyszerűen csak ki kellene nyújtani a kezünket érte, akkor becsukjuk a szemünket, és úgy teszünk, mintha nem látnánk. Ez azért van, mert nem akarjuk elhinni, hogy sikerült, meggátol a félelem.  Érdekes, de az emberek többsége jobban tart a sikertől, mint a kudarctól.  Meg kell tanulni beengedni mindent, amit szeretnénk. Amikor már az ajtón dörömböl, jó lenne észrevenni, és ajtót nyitni neki!
Mindig a  kívánságodnak megfelelő gyertyákat gyújtsd  meg, miközben koncentrálj a vágyaidra.  A gyertyákat a színük szerint más-más célok eléréshez használhatod fel. Minden nap gyújtsd meg a megfelelő színű gyertyát, és amíg ég, gondolj a kívánságodra.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...